Sukkulenter
farverig og flotte

GRØN VIDEN

Udendørs Sukkulenter

Sukkulenter i flotte farver

Elsker du smukke farver? Ønsker du en have i konstant forandring? Vil du gerne undgå at skulle ordne haven hele tiden? Det lyder måske ikke muligt, at matche de tre – men det er det: Med sukkulenter.

En af de helt store trends til haven, terrassen og altanen er sukkulenter. Sukkulenter er ikke bare flotte og farverige, de er også i konstant forandring. De ændrer sig nemlig sammen med vejret, og på den måde føler du ofte, at du har fået en helt ny plante. Og nu tænker du måske, at det kræver, at de bliver passet og plejet nøje. Men faktisk kan de stå stort set selv! Derfor er sukkulenter helt unikke og meget populære.

Det vidste du ikke om sukkulenter

Sukkulenter er meget praktiske, fordi de kan bruges i rigtig mange sammenhænge. Det er dog ikke alle, der ved det, og derfor har vi her samlet fem ting, du ikke vidste:

Aflange krukker med sukkulenter,

Sukkulenter til virksomheder

Sukkulenter fås i forskellige størrelser og farver, og derfor kan du altid finde et match til dine ønsker og dermed skabe den helt rigtige harmoni. Hvis din virksomhed er interesseret i at få planter til jeres udeareal, så er sukkulenter et godt bud. Sukkulenter kan indgå som en del af vores sæsontrends, som du kan læse mere om her.Sæsontrends er din garanti for, at I altid har noget smukt stående i jeres udendørsbeplantning. Så hvis du er træt af visne planter, så skal du tage et kig på vores sæsontrends.Vi kan også hjælpe dig med nye krukker, læs mere her
Udendørs potter med sukkulenter,

Vil du vide mere om sukkulenter?

Udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Nærbillede af udendørs sukkulenter,