THE GARDENEND OF TIMES
aros

En del af Århus Kulturby 2017 danner rammen om kunstneren Doug Aitken´s installation på Østhavnen i Århus, hvor Jydsk Planteservice er ansvarlig for en frodig jungle.

Indretning | Rådgivning

Aros

THE GARDEN – END OF TIMES – BEGINNING OF TIMES

Kunst i bevægelse – Destroyed in second – Jydsk Planteservice – en del af et tankevækkende kunstværk

The Garden var en del af Aarhus Kulturby 2017 og dannede rammen om kunstneren Doug Aitken´s installation på Østhavnen i Aarhus, hvor Jydsk Planteservice var ansvarlig for den frodige jungle, der voksede under kunstige vækstlys, en jungle der dannede rammen om et enormt glashus.

Grøn ramme

Mere end 600 planter

Massevis af smukke planter, store som små, var blevet placeret og gravet ned i den golde jord omkring det stringente glashus, hvor interiøret var hvidt på hvidt – et sterilt moderne miljø. De ca. 600 planter dannede en fantastisk ramme omkring glashuset, hvor man kunne opleve den stramme indretning og danne en ubeskrivelig smuk kontrast til planterne.

The Garden i Århus,
Afspil video

Idéer og tanker

Udfordringen

Var i – i samarbejde med Kromann Projekt ApS / Event Box ApS, The Garden – at skabe og forstå kunstnerens kreative tanker og idéer ”over there”, at få hans visioner på ”papiret” omsat til virkeligheden. Jydsk Planteservice havde tidligere løst lignende store og specielle opgaver. Blandt disse var f.eks. en ”regnskov” i forbindelse med en bilmesse i Messecenter Herning Oplægget fra Doug Aitken bød på et værk, der udfordrede og provokerede det enkelte individ. Grænserne for, hvad der kunne betragtes som kunst blev brudt. På en både provokerende og fantastisk måde…

The Garden Aros,

Ødelæg værket

Kunstværket var levende

En installation hvor det enkelte individ kunne deltage og fordybe sig –  besætte rummet. En ad gangen gik man ind i dette perfekte rum og kunne ødelægge alt, udslette hvert stykke møbel indenfor. Uanset hvornår og hvor tit man besøgte kunstudstillingen var hvert besøg være unikt og personligt.

The Garden Aros,

En anderledes opgave

Spændende - Inspirerende - Tankevækkende

Læs mere om udstillingen på ARoS hjemmeside. På udvalgte tidspunkter kan du få lov til at slippe din energi løs og smadre møbler, glas og porcelæn.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til dit næste projekt, gå til vores kontaktside her

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

The garden Aros,