VitaPark: Et fællesskab hvor inspiration er i højsædet

Microsorum, AMG, blank krukker,
Ejner Hessel: Indretning der afspejler kvalitet
8. maj 2019
Luftfugtighed, indeklima, Kontor, vandkugle, vandvæg, vandkunst,
Luftfugtighed: Vandvæg gav Skanderborg Kommune bedre indeklima
17. juni 2019

"Helt fantastisk" indretning hos VitaPark

VitaPark er et kultur- og erhvervshus, hvor drømme kan fødes og idéer blive til virkelighed. Der skal være plads til kreativitet, fordybelse og afslapning – og deres vilde ønsker til en grøn oase satte vores kreativitet på arbejde. Resultatet er blevet unikt og helt fantastisk. 

VitaPark havde ønsker om at få noget liv og dybde, noget skævt og mærkeligt og noget helt særligt, der inspirerer til kreativitet, fordybelse og også giver plads til afslapning. Ikke en nem opgave, men vores Design- og Indretningskonsulent Mette Offersen gik til opgaven med masser idéer – og resultatet? Ja, det lader vi Karen Robenhagen, Personlig Assistent hos VitaPark beskrive:

”Helt fantastisk! Virkelig noget helt særligt. Vi får så mange positive ord fra alle, der besøger os. Folk spørger, om de må tage billeder – og selvfølgelig må de det. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Jydsk Planteservice, uanset hvem, vi har snakket med. Mette (Offersen) har været en drøm at arbejde med! Hun har lyttet til vores mange idéer og fundet en løsning, der fungerede og levede op til det, vi ville. Gitte (Jensen, dekoratør hos Jydsk Planteservice) har været utrolig kreativ og dygtig – og nu har vi også fået et rigtig godt samarbejde med de gartnere, der kommer og passer det – så vi kunne virkelig ikke være gladere!”

Indretning af væksthuset
Klik på billederne herunder, for at se det færdige resultat

VitaPark: Et stærkt fællesskab med plads til forskellighed

Grundstenen bag VitaPark er at skabe fællesskab påtværs af VitaParks lejere, byens institutioner, aktører og Odder Kommunes borgere. Derfor skal VitaPark skabe rammer, der kan facilitere dette, og derfor var det vigtigt med planter, fortæller Karen Robenhagen:

”Det skal være et sted, du har lyst til at opholde dig og mødes. Det var derfor, at planter var vigtigt, fordi det kan være med til at skabe det liv og dybde, vi ledte efter. Forvandlingen fra før vi fik planter til nu er også helt fantastisk. Det synes brugerne af huset heldigvis også, og vi hører kun positive ord fra alle i huset.”

Hvis du er en forening i Odder Kommune kan du også leje lokaler i VitaPark helt gratis. Læs mere om det her

Indretning af kantinen
Klik på billederne herunder, for at se det færdige resultat

Det tunge skyts blev fragtet til VitaPark

Fordi VitaPark havde nogle helt særlige ønsker, så fandt vi det tunge skyts frem til at hjælpe dem. Derfor var det ikke blot Design- og Indretningskonsulent Mette Offersen, der var på arbejde med at finde en kreativ løsning – også vores dekoratør Gitte Jensen hjalp med specielle idéer og særlige løsninger. Det har været en stor succes, siger Karen Robenhagen:

”Vi havde jeres dekoratør ude, og hun har lavet nogle små dekorationer og haft nogle sjove, skæve idéer med. Eksempelvis ligger der nogle grene hist og her, og de passer bare rigtig godt ind. Det giver lige det udtryk, vi ledte efter – noget skævt og liv. Det har også gjort, at folk spørger om de må tage billeder af det, så det er jo fantastisk”

Indretning af mødelokalerne
Klik på billederne herunder, for at se det færdige resultat
Indretningen lidt tættere på
Klik på billederne herunder, for at se det færdige resultat

Vil du inspireres yderligere?

Vil du se flere inspirerende planteløsninger? Så se alle vores blog indlæg

Har du brug for planteinspiration? Så se vores inspirationsside her

Du er også velkommen til at kontakte os herunder

Vil du vide mere om mulighederne
med planter?

Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Mette Offersen
Konsulent, Midtjylland