VitaPark
planteindretning

”Helt fantastisk! Virkelig noget helt særligt. Vi får så mange positive ord fra alle, der besøger os."

Indretning | Planteservice

"Helt fantastisk"

Indretningen hos VitaPark

VitaPark er et kultur- og erhvervshus, hvor drømme kan fødes og idéer blive til virkelighed. Der skal være plads til kreativitet, fordybelse og afslapning – og deres vilde ønsker til en grøn oase satte vores kreativitet på arbejde. Resultatet er blevet unikt og helt fantastisk.

VitaPark havde ønsker om at få noget liv og dybde, noget skævt og mærkeligt og noget helt særligt, der inspirerer til kreativitet, fordybelse og også giver plads til afslapning. Ikke en nem opgave, men vores Design- og Indretningskonsulent Mette Offersen gik til opgaven med masser idéer – og resultatet? Ja, det lader vi Karen Robenhagen, Personlig Assistent hos VitaPark beskrive:

”Helt fantastisk! Virkelig noget helt særligt. Vi får så mange positive ord fra alle, der besøger os. Folk spørger, om de må tage billeder – og selvfølgelig må de det. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Jydsk Planteservice, uanset hvem, vi har snakket med. Mette (Offersen) har været en drøm at arbejde med! Hun har lyttet til vores mange idéer og fundet en løsning, der fungerede og levede op til det, vi ville. Gitte (Jensen, dekoratør hos Jydsk Planteservice) har været utrolig kreativ og dygtig – og nu har vi også fået et rigtig godt samarbejde med de gartnere, der kommer og passer det – så vi kunne virkelig ikke være gladere!”

VitaPark

Et stærkt fællesskab med plads til forskellighed

Grundstenen bag VitaPark er at skabe fællesskab påtværs af VitaParks lejere, byens institutioner, aktører og Odder Kommunes borgere. Derfor skal VitaPark skabe rammer, der kan facilitere dette, og derfor var det vigtigt med planter, fortæller Karen Robenhagen:”Det skal være et sted, du har lyst til at opholde dig og mødes. Det var derfor, at planter var vigtigt, fordi det kan være med til at skabe det liv og dybde, vi ledte efter. Forvandlingen fra før vi fik planter til nu er også helt fantastisk. Det synes brugerne af huset heldigvis også, og vi hører kun positive ord fra alle i huset.”Hvis du er en forening i Odder Kommune kan du også leje lokaler i VitaPark helt gratis. Læs mere om det her
Asparagus blade,
Afspil video om Asparagus, Video omkring VitaPark,

Kreative tanker

Det tunge skyts blev fragtet til VitaPark

Fordi VitaPark havde nogle helt særlige ønsker, så fandt vi det tunge skyts frem til at hjælpe dem. Derfor var det ikke blot Design- og Indretningskonsulent Mette Offersen, der var på arbejde med at finde en kreativ løsning – også vores dekoratør Gitte Jensen hjalp med specielle idéer og særlige løsninger. Det har været en stor succes, siger Karen Robenhagen:

”Vi havde jeres dekoratør ude, og hun har lavet nogle små dekorationer og haft nogle sjove, skæve idéer med. Eksempelvis ligger der nogle grene hist og her, og de passer bare rigtig godt ind. Det giver lige det udtryk, vi ledte efter – noget skævt og liv. Det har også gjort, at folk spørger om de må tage billeder af det, så det er jo fantastisk”

 

Herunder kan du se lidt før og efter billeder.

Kreativt input

Vil du inspireres yderligere?

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med lignede projekter.

Du kan også finde inspiration på vores inspirationsside her eller i vores kataloger her

Udfyld formularen her under så kontakter vi dig.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Firkantet corten stål krukke med ficus,