Jydsk Planteservice er årets leverandør til den offentlige sektor

kaktus, kaktusser, tips og tricks, historier, guide, planter på budget
Alt om kaktus – tips, tricks, guide og historier
6. juli 2018
Obama i Kolding, Obama plantevæg
Barack Obama i Kolding foran stor plantevæg
27. september 2018

Jydsk Planteservice er årets leverandør

Jydsk Planteservice er blevet kåret som årets leverandør til den offentlige sektor 2018 og 2019. En stor ære for den lokale Kolding virksomhed, der startede med én mand, men i dag er Danmarks største leverandør af indendørs planteløsninger.

For 25 år siden bestod Jydsk Planteservice af én mand, direktør Jørgen Lund. Siden da er der sket meget. I dag er der over 100 ansatte, 4.500 kunder, og så er de netop kåret til årets leverandør til den offentlige sektor 2018 inden for deres branche og samtidigt udvalgt til eliteleverandør. Derfor er det selv sagt en stolt direktør, som kigger tilbage:

”Jeg har fra første dag haft store ambitioner, men at blive kåret til årets leverandør er helt fantastisk. Det er kun noget, der er lykkedes, fordi hele vores hold arbejder hårdt hver dag på at blive endnu bedre til gavn for alle vores over 4.5000 kunder,” fortæller Jørgen Lund.

Det er blandt andet takket være plantevægge som denne, der hænger hos Københavns kommune, at Jydsk Planteservice er kåret til årets leverandør

Medarbejderne er nøglen til årets leverandør

Jydsk Planteservice leverer planter, plantevægge og planteservice til kunder i hele Danmark, og har på de 25 år vokset sig til Danmarks største leverandør af indendørs planteløsninger. Jørgen Lund lægger ikke skjul på, at nøglen til succes har været et godt hold, som gør det nemt og hurtigt for kunderne, så de blot skal nyde alle fordelene ved planter. Fokus har været på konstant at udvikle sig og blive bedre, og det er lykkedes takket være en dygtig medarbejdergruppe, fortæller han:

”Vi går ikke efter at være billigst. Vi går efter at være bedst. Derfor er vores måske vigtigste medarbejdere de gartnere, som hver dag kører ud til kunder i hele landet og leverer en fantastisk service. Faktisk så fantastisk at jeg godt tør sige, at det er deres skyld, at vi har fået denne ære som årets leverandør og er blevet udvalgt til eliteleverandør.”

Du kan se et udvalg af vores produkter her:

Planter gør arbejdet bedre

En del af æren for prisen skal dog også gå til den generelle tendens, der er, hvor alle vil gøre arbejdsdagen bedre for deres medarbejdere. Her er planter en fantastisk løsning, fortæller Jørgen Lund:

”Vi oplever en stigende efterspørgsel efter planter til kontorerne, og det er skønt at se, at virksomhederne gør noget ekstra for deres medarbejdere. Planter burde være en vigtig del af enhver arbejdsplads, da de forbedrer indeklimaet og akustikken, hvilket resulterer i blandt andet færre sygedage og øget produktivitet. Det er vi glade for, at også den offentlige sektor anerkender, og at de vælger os som leverandør er en stor ære.”

Eliteleverandør til det offentlige 2021,
Skal vi hjælpe dig med planter?
Udfyld formularen herunder så kontakter
én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Gitte Jensen
Dekoratør