Jydsk Planteservice
årets leverandør

NYHED

Årets leverandør

Jydsk Planteservice er årets leverandør til den offentlige sektor

Vi er blevet kåret som årets leverandør til den offentlige sektor 2018 og 2019. En stor ære for den lokale Kolding virksomhed, der startede med én mand, men i dag er Danmarks største leverandør af indendørs planteløsninger.

For 25 år siden bestod Jydsk Planteservice af én mand, direktør Jørgen Lund. Siden da er der sket meget. I dag er der over 100 ansatte, 4.500 kunder, og så er de netop kåret til årets leverandør til den offentlige sektor 2018 inden for deres branche og samtidigt udvalgt til eliteleverandør. Derfor er det selv sagt en stolt direktør, som kigger tilbage:

”Jeg har fra første dag haft store ambitioner, men at blive kåret til årets leverandør er helt fantastisk. Det er kun noget, der er lykkedes, fordi hele vores hold arbejder hårdt hver dag på at blive endnu bedre til gavn for alle vores over 4.5000 kunder,” fortæller Jørgen Lund.

 

Plantevæg i mødelokale,

Medarbejderne er nøglen til årets leverandør

Jydsk Planteservice leverer planter, plantevægge og planteservice til kunder i hele Danmark, og har på de 25 år vokset sig til Danmarks største leverandør af indendørs planteløsninger. Jørgen Lund lægger ikke skjul på, at nøglen til succes har været et godt hold, som gør det nemt og hurtigt for kunderne, så de blot skal nyde alle fordelene ved planter. Fokus har været på konstant at udvikle sig og blive bedre, og det er lykkedes takket være en dygtig medarbejdergruppe, fortæller han:

”Vi går ikke efter at være billigst. Vi går efter at være bedst. Derfor er vores måske vigtigste medarbejdere de gartnere, som hver dag kører ud til kunder i hele landet og leverer en fantastisk service. Faktisk så fantastisk at jeg godt tør sige, at det er deres skyld, at vi har fået denne ære som årets leverandør og er blevet udvalgt til eliteleverandør.”

Aflange sorte kumme med planter i råt kontor,

Planter gør arbejdet bedre

En del af æren for prisen skal dog også gå til den generelle tendens, der er, hvor alle vil gøre arbejdsdagen bedre for deres medarbejdere. Her er planter en fantastisk løsning, fortæller Jørgen Lund:

”Vi oplever en stigende efterspørgsel efter planter til kontorerne, og det er skønt at se, at virksomhederne gør noget ekstra for deres medarbejdere. Planter burde være en vigtig del af enhver arbejdsplads, da de forbedrer indeklimaet og akustikken, hvilket resulterer i blandt andet færre sygedage og øget produktivitet. Det er vi glade for, at også den offentlige sektor anerkender, og at de vælger os som leverandør er en stor ære.”

Skal vi hjælpe dig med planter eller en grøn indretning?

Udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Store grå potter med Heteropanex på kontor gang,