Plantevæg med logo

AccuRanker i Aarhus er nogle af verdens bedste, til det de gør. Derfor er de også meget stolte af deres brand, navn og logo – og vil gerne vise det frem.

Mosvæg | Plantevæg

AccuRanker

Plantevæg og mosvæg med logo

AccuRanker i Aarhus er nogle af verdens bedste, til det de gør. Derfor er de også meget stolte af deres brand, navn og logo – og vil gerne vise det frem. Det kunne vi hjælpe med på en kreativ og grøn måde med både en plantevæg med logo og en mosvæg med logo.

Siden 2013 har AccuRanker opbygget et brand og navn som et af verdens bedste og hurtigste programmer indenfor deres felt. Deres navn og logo har stor værdi, og derfor ledte de efter en kreativ måde at vise det frem på. Deres research endte hos Jydsk Planteservice, hvor idéen med en plantevæg med logo og mosvæg med logo opstod. Derfra var der ikke langt fra tanke til handling.

Bo Ekkelund er Chief Marketing Officer hos AccuRanker, og han fortæller, at de grønne løsninger er taget meget positivt imod og har haft en god effekt som kan mærkes.

”Vi er meget glade for de grønne løsninger. Det giver en helt unik atmosfære på kontoret. Det er løsninger, som vi stolt viser frem, også fordi de er i topkvalitet, ligesom vores egne løsninger er. Vi bruger også både plantevæggen og mosvæggen aktivt, når vi tager eksempelvis medarbejderbilleder, fordi det giver en fed baggrund og sender et grønt signal.”

AccuRanker fik deres

Mosvæg med logo i orange mos

En af de første idéer AccuRanker faldt over, da de besøgte os hos Jydsk Planteservice, var en mosvæg med logo. Vores mos bliver farvet med fødevarefarve og holder farven i mange år uden vedligeholdelse. Derfor var det også muligt at ramme den orange farve, som AccuRanker logoet består af. Mostypen til AccuRankers mosvæg med logo er rensdyrmos. Det er håndplukket af lokale producenter i skandinaviske skove, hvor det bliver samlet med respekt for naturen, så der kan vokse mos det samme sted igen mange år fremover. Derefter bliver mosset, som i naturen er hvidt, behandlet med en blanding af glycerin og fødevarefarve, for at få den ønskede farve, men også for at mosset kan have en lang levetid. Mosvæggen vokser dermed ikke længere, men den beholder sin mos-struktur, form og følelse.
Mosvæg med firmalogo, AccuRanker mosvæg,

AccuRanker logo kom med

Plantevæg med logo i cortenstål

Til plantevæg med logo ønskede AccuRanker et grønt, naturligt og vildt udtryk. I vores plantevægge er det muligt at have 40 forskellige planter, og derfor er det mulighed for at lave forskellige udtryk. Plantevæggen er lavet med en ramme i cortenstål samt et logo i samme materiale.

Plantevægssystemet er fra danske Natural Greenwalls og består af genanvendte materialer og er 100% produceret i Danmark. Det bruger minimalt vand og har (næsten) ingen vandspild. Det er grønt fra inderst til yderst.

Plantevæg med logo, Plantevæg AccuRanker,

Logo og rammen omkring plantevæggen, er lavet i cortenstål

Løsning som AccuRanker?

Vi hjælper gerne med en grøn planteløsning

Hvis du er interesseret i en grøn løsning som ovenstående lavet til AccuRanker, så er du meget velkommen til at tage fat i os, og få en uforpligtende snak og tilbud. Vi hjælper virksomheder i hele Danmark med stort og småt både ude og inde.

 

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Plantevæg i kantine,