Biologisk plantebeskyttelse

Skadedyr i virksomhedens grønne planter kan koste dem livet. Hvis planterne er angrebet af skadedyr, kan den rette hjælp i tide rede dem.

Rådgivning | Planteservice

Sæt ind før det for sendt

Biologisk plantebeskyttelse kan redde kontorets grønne kollegaer

Er I uheldige, at virksomhedens grønne kollegaer i form af planter eller træer bliver angrebet af skadedyr, så er hjælpen heldigvis nær med biologisk plantebeskyttelse.

De fleste kender situationen. Planten begynder at hænge, bladende skifter farver og skønheden forsvinder. Derhjemme kasserer vi ofte bare planten, men hvad hvis der er tale om en stor samling planter indendørs på arbejdspladsen eller måske en hel atriumgård? Ifølge Ulrik Kyed, ekspert i Biologisk bekæmpelse hos Jydsk Planteservice, er det en dårlig idé bare at smide dem ud.

I mange tilfælde er der tale om ubudne gæster i form af skadedyr, som eksperter har nemt ved at bekæmpe. ”For den planteansvarlige på arbejdspladsen er det svært at stille noget op, hvis angrebet allerede er i gang. Men ringer man til sådan nogle som os, så har vi i dag mulighed for at vinde over langt de fleste skadedyr via såkaldt biologisk plantebeskyttelse,” forklarer Ulrik Kyed.

Kort fortalt går biologisk plantebeskyttelse ud på, at man bruger levende organismer til at bekæmpe skadedyrene i stedet for at bruge kemi. Deraf også navnet biologisk bekæmpelse.

Ulrik Kyed skadedyrsekspert,

Vi rådgiver gerne

Ekspertise i biologisk bekæmpelse

På Rosborg Gymnasium & HF i Vejle kender man i dag alt til effekten af biologisk bekæmpelse. For et par måneder siden kontaktede de os hos Jydsk Planteservice, da skolens ellers så flotte atriumgård var i forfald.

”Mange af planternes blade var allerede sølvgrå og flere steder lå lag af såkaldt honningdug, hvilket er klassiske tegn på besøg fra skadedyrene trips og uldlus. Situationen var ret fremskreden, så efter aftale med gymnasiet fik vi hurtigt iværksat en effektiv indsats med biologisk bekæmpelse,” fortæller Ulrik Kyed.

Indsatsen reddede deres fine atriumgård, og på Rosborg Gymnasium & HF er de i dag rigtig glade for, at de fik bragt ekspertisen i spil, mens planterne stadig stod til at redde.

Vi er meget tilfredse med forløbet og faktisk lidt imponerede over Ulriks kompetencer og evne til at spotte skadedyr. Af samme årsag har vi også valgt at tegne en serviceaftale med Jydsk Planteservice, så vi undgår at få problemerne igen,

Atrium Rosborg Gymnasium,

Økonomisk gevinst

Sæt ind før det er for sent

Ulrik Kyed forklarer, at det på ingen måde kan betale sig at vente med professionel hjælp til den dag, hvor angrebet sætter ind. Tværtimod bør man være på forkant og sikre opsyn med, om virksomhedens planter, blomster eller træer trives. Det er billigst i længden.

Hos Jydsk Planteservice er det derfor også en helt naturlig del af serviceaftalen (planteservice aftaler) at holde udkig efter skadedyrsangreb, når gartnerne i forvejen tilser og passer virksomhedens grønne kollegaer.

Ønsker du en uforpligtende snak omkring vores planteservice, eller har du brug for biologisk bekæmpelse af et igangværende angreb – så kontakt os endelig!

Tag et ekstra kig

Skadedyr i planter?

Læs mere om skadedyr i grønne planter og hvorfor dine planter bliver angrebet her

Picture of Ulrik Kyed

Ulrik Kyed

Ekspert i biologisk bekæmpelse og planteservice

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Biologisk bekæmpelse af skadedyr,