Indretning af Borgernes Hus I Odense

Borgernes Hus helt nyt og lækkert hus i Odense. Formålet er at samle en lang række services i ét hus. Planteindretningen hjalp vi med, se og læs mere herunder.

Indretning | Planteservice

Retrolook

Grøn indretning til Borgernes Hus i Odense

I Odense har de for nyligt indviet Borgernes Hus, som på moderne og nytænkende vis formår at samle en række af kommunens centrale services under et tag. Det drejer sig bl.a. om biblioteksfaciliteter, Borgerservice samt Frivilligcenter Odense

Jydsk Planteservice er undervejs i indretningen blevet inddraget i tæt samarbejde med arkitekten Helene Kludt fra RUM til BØRN.

“Vores opgave var at skabe nogle kreative grønne løsninger, som kunne bidrage til Helene Kludts organiske og retroagtige look, men som også stod godt til den øvrige arkitekturs lidt vilde og rå udtryk. Det har været en spændende udfordring, som har krævet helt specielle typer af planter og ikke mindst krukker,” fortæller Britta Poulsen, indretningskonsulent i Jydsk Planteservice.

Hængende potter i Borgernes Hus Odense,

Hæng planterne op

Ampler frigiver gulvplads

En af de konkrete opgaver lød desuden på at finde grønne løsninger, som sparede gulvplads. Derfor valgte Britta Poulsen og hendes kolleger at kaste sig over en lidt anderledes løsning.

“Mange steder i Borgernes Hus er der ret højt til loftet, og det udnytter vi ved hjælp af ampler i loftet, som foruden at frigive gulvplads også skaber følelsen af et rum, når de hænger over eksempelvis arbejdsstationer eller sofaer,” forklarer hun.

Video omkring indretningen i Borgernes Hus,
Afspil video

Hjælp folk på vej

Kan planter forhindre ulykker?

Efter åbningen af Borgernes Hus er Jydsk Planteservice blevet bedt om at efterlevere en løsning, som både var dekorativ og kunne afhjælpe en uheldig situation, som var opstået i forbindelse med bygningens indgangsparti.

“Som en del af det rå look har man valgt en flot, men anderledes form for indgang støbt i beton. Måden den er lavet på gør, at besøgende kan risikere at overse niveauforskellene og falde.

Vi har derfor strategisk placeret en række høje planter, så de besøgende nu bedre kan orientere sig og derved undgå ulykker,” fortæller Britta Poulsen.

Gummi potter i indgangen Borgernes Hus,

Til denne indretning blev der brugt følgende produkter:

Vores Sonata og Allegria potter er begge lavet af gamle bildæk, og er derfor bløde og fleksible. 

Negro Sand
Howea forsteriana
Monstrera deliciosa
Microsorum diversifolium
Allegria
Scindapsus N´Joy
Epipremnum pinnatum
Epiphyllum monstrose
Peperomia pecunifolia
Sonata Sort
Schefflera Amate
Dracaena Rikii

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Plantemiljø Borgernes Hus Odense,