Bovieran fremtidens seniorboliger

Et bolig-paradis fyldt med eksotiske planter og et unikt fællesskab – det bliver hverdagen i fremtidens seniorboliger, som Bovieran står bag.

Rådgivning | Planteservice

Bovieran

Seniorboliger fyldt med planter

Et bolig-paradis fyldt med eksotiske planter, behageligt klima og et unikt fællesskab – det bliver hverdagen i fremtidens seniorboliger, som Bovieran står bag. I tæt samarbejde med Sjælsø Management er Jydsk Planteservice med indenfor på de første 7 Bovieran projekter – og flere er på vej.

Når du træder ud ad din private hoveddør, træder du direkte ind i en glasoverdækket vinterhave, inspireret af middelhavsområdet. Vinterhaven er fyldt med eksotiske planter, palmer, blomster og et behageligt klima, hvor fællesskab og velvære er i højsædet, og hvor vejret altid er godt.Det lyder som en drøm, men for 55 ældre par bliver det virkeligheden, når Bovieran slår dørene op til fremtidens seniorboliger. Jydsk Planteservice er inviteret med indenfor som den professionelle sparringspartner omkring planterne og serviceringen af disse.

Seniorboliger med vinterhave

Bovieran skaber et klima som ved Rivieraen

Visionen bag Bovierans store projekt med fremtidens seniorboliger er at skabe optimale forhold for helbredet og velbefindendet. Derfor er fokus i fremtidens seniorboliger på at skabe et trygt, lyst og levende udemiljø hele året. Inspirationen er hentet fra den franske riviera og landene omkring middelhavet.

I Bovierans vinterhave kan du blandt andet kunne finde oliventræer, papegøjeblomster, palmer, citrontræer og meget mere, ligesom der er rig mulighed for at arrangere fælles middage, fester under palmerne, udfordre dine naboer i petanque eller slappe af i en af de mange hyggekroge omgivet af planter og velvære.

Vinterhave Bovieran, Atriumgård,
Afspil video

Bovieran

Første projekt færdigt i Danmark

Det første projekt i Danmark var klar til indflytning 1. maj 2020. I alt 55 lejligheder blev indtaget af seniorer, der alle havde ventet spændt. Seniorerne havde lagt i kø fra morgenstunden, da lejlighederne i første omgang blev sat til salg – og nu kunne de endelig flytte ind.

De blev mødt af den 1400 kvm store vinterhave, som Jydsk Planteservice og Palmproject Europe på kun fire dage havde tilplantet og gjort klar. I alt 1800 eksotiske planter inspireret af middelhavsområdet og den franske riviera. Det er også Jydsk Planteservices professionelle og uddannede gartnere, som fremover vil have ansvaret for at passe og pleje de mange planter, så de altid står smukke og grønne.

Ved udgangen af år 2022 står seks Bovieran projekter klar – og flere er på vej.

20 Bovieran projekter i Sverige

I Sverige er Bovierans vision allerede blevet til virkelighed, hvor mere end tyve projekter er opført. Her har Jydsk Planteservice indledt et samarbejde med den erfarne leverandør, som de har benyttet i en årrække, for at lære om og fra projekterne i Sverige, så det kan tilpasses danske forhold.

Allerede i juni 2018 rejste Jydsk Planteservice sammen med dette firma ud i verden for at håndplukke planter til Bovierans vinterhave i Danmark. Idéen er, at der skal kunne findes planter fra store dele af verden. Palmer, blomster, kaktusser, frugt- og oliventræer, der alle sammen skal vokse med hinanden i henholdsvist japanske, tropiske og middelhavsinspirerede områder samt et skovlandskab.

I alt vil der cirka være 1.800 planter i den 1.400 kvm store vinterhave, som vil blive passet af Jydsk Planteservices professionelle gartnere.

Bovieran Danmark,

Flere på vej

Fremtidens seniorboliger: Du kan nå det endnu

Bovieran er har ved udgangen af 2022 fuldført syv projekter – og flere af fremtidens seniorboliger er på vej, og du kan nå det endnu.
Læs mere på deres hjemmeside her

Vil du høre mere om eksotiske planter? Så kontakt os gerne

Du kan også besøge vores inspirationsside

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Stor grøn vinterhave, gangbro,