Campus Emdrup
– Atriumgård

”Beplantningen er blevet helt perfekt udvalgt, og det ser vildt godt ud,” fortæller ekspeditionssekretær på Campus Emdrup, Berit Granum

Rådgivning | Planteservice

Campus Emdrup

To år undervejs, men hele ventetiden værd

Gode ting er værd at vente på. Sådan er det også hos Aarhus Universitets campus i København, Campus Emdrup. I to år har planerne om en ombygning været klar, og nu står det endeligt færdigt. Jydsk Planteservice har haft fornøjelsen af at indrette med grønt. ”Beplantningen er blevet helt perfekt udvalgt, og det ser vildt godt ud,” fortæller ekspeditionssekretær på Campus Emdrup, Berit Granum

Aarhus Universitets campus i København, Campus Emdrup, stod foran en større ombygning, og i den forbindelse skulle det ikke være småt med planter. Derfor kontaktede de os og bad om hjælp til at indrette deres nye lokaler og møbler med integrerede planteløsninger. Det havde vi heldigvis masser af bud på, og to år efter de første samtaler fandt sted, står lokalerne nu klar. Berit Granum er ekspeditionssekretær på Campus Emdrup og har haft kontakten til os. Hun er meget begejstret for den endelige løsning:

”Det har været et rigtigt godt samarbejde med Jydsk Planteservice og Malene Schmidt (Design- og Indretningskonsulent hos Jydsk Planteservice). Det har vi altid haft, så vi har kun stor ros, samarbejdet med dem har virkelig kørt på skinner.”

Grøn profil

Campus Emdrup skulle være grønnere

Der er kommet både store træerplantevægge, eksotiske planter og meget andet grønt ind hos Campus Emdrup. Mange af løsningerne er bygget ind i de forskellige møbler, eksempelvis ved trappen, mens de store træer står flot og grønt i lokalet.

”Planterne har givet det sidste til miljøet og trappen. Uden det grønne havde det ikke været det samme. Jydsk Planteservice har selv bygget nogle af tingene, så det passede med vores møbler, og så har de anbefalet beplantning, som passer helt perfekt til de enkelte steder. Hvis der kun havde været lav beplantning, så havde der manglet noget i højden, og det samme omvendt, så Jydsk Planteservice har virkelig lavet en perfekt blanding, og det ser vildt godt ud,” fortæller Berit Granum.

Store grønne planter plantet i trappe,

Relationer

Altid haft et godt grønt samarbejde

Campus Emdrup har været kunde hos Jydsk Planteservice i mange år, og det har i lang tid også været den samme gartner, Pia, som har serviceret lokalerne derude, til stor tilfredshed for begge parter.

”Det er generelt nogle rigtig søde folk, som kommer herude. Pia er vores faste gartner, og hun er så dygtig og venlig. Det er et meget stort og besværligt hus, men hun kender det ud og ind nu. Hun er så nem at arbejde sammen med, god til at hjælpe med svar på spørgsmål, og det er altid skønt at have hende i huset. Og så ser planterne jo bare kanongodt ud,” fortæller Berit Granum.

Positiv respons hele vejen rundt på Campus Emdrup

Det er ikke kun Berit Granum, der er begejstret for de nye lokaler og de mange planter. Det er hendes kollegaer også. De fleste kollegaer har været hjemsendt, mens ombygningen stod på, men da de endelig kom på campus igen, var reaktionen ikke til at tage fejl af.”De af mine kollegaer, som har været her, er så begejstret. Mange er stadig hjemsendt, men når de er her, så er de så glade. Lige så snart de kommer ind i rummet, så siger de ”HOLD DA OP”, fordi det er så flot. Jeg var selv været lidt skeptisk omkring hele ombygningen i starten, fordi det var et stort møbel med trappen, og det fjernede noget af fleksibiliteten i lokalet, men jeg må indrømme, at det er fantastisk, og det ser supergodt ud,” fortæller Berit Granum.
Spiseområde med aflange grønne plantevægge,

Valg af planter

Udsnit af planter som er brugt til projektet:

Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Trappe med indbyggede plantekasser,