Malene Schmidt

Jeg har været omringet af planter i mere end 25 år, hvor jeg startede som planteservice gartner hos Jydsk Planteservice. De sidste 20 år har jeg været Rådgiver i grønne løsninger, og hjulpet virksomheder med at blive grønnere.

Jeg kender om nogen alle fordelene ved planter, og jeg deler den viden med virksomheder over hele Sjælland og især i København. Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder, indretningskonsulenter og arkitekter og har specialiseret mig i indendørs kontorbeplantninger til virksomheder, firmaer og offentlige institutioner.

Hos Jydsk Planteservice stræber vi efter at skabe grønne arbejdsmiljøer, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også fremmer trivsel og produktivitet. Som Rådgiver i grønne løsninger står jeg klar til at hjælpe din virksomhed med at implementere skræddersyede grønne løsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte mig direkte på telefon 2228 2822 eller via e-mail på ms@jydsk-planteservice.dk. Så kan vi sammen skabe et grønnere og mere inspirerende arbejdsmiljø!

Malene Schmidt, Jydsk Planteservice,
Malene Schmidt,
Malene Schmidt

Skriv til mig. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Kontorebeplantning,