Ejner Hessel: Indretning der afspejler kvalitet

hængende haver, planter, altankasser, trapper,
Hængende haver hos INCUBA
22. februar 2019
Planter, planteløsning,
VitaPark: Et fællesskab hvor inspiration er i højsædet
8. maj 2019

20 års samarbejde med Ejner Hessel

Ejner Hessel har bygget et nyt og imponerende 13.000 kvm. bilhus. Efter næsten 20 års tæt samarbejde var vi naturligvis klar til at hjælpe igen. Resultatet taler for sig selv – se billederne her.

Ejner Hessel og Jydsk Planteservice går næsten 20 år tilbage sammen. I den tid har vi været med til åbning af nye butikker, omrokeringer, redesign og senest også indretningen af et 13.000 kvm stort bilhus. ”Fremtidens bilhus” bliver det kaldt, og det er ikke svært at se hvorfor. Tina Hessel, der er CSI/CI Ansvarlig hos Ejner Hessel, er også meget begejstret for samarbejde, Ejner Hessel har haft med Jydsk Planteservice om den grønne indretning:

”Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet, og Jydsk Planteservice har fuldt ud levet op til vores forventninger i forhold til at vedligeholde, men også at udvikle vores showrooms med dekorerende planter. Løsningen skulle være enkel og elegant, og samtidig matche en kvalitet, der spejler sig i de produkter vi hos Ejner Hessel tilbyder. Derudover var det vigtigt for os hos Ejner Hessel at løsningen ikke var for iøjefaldende, hvilket Jydsk Planteservice løste på fornemmeste vis.”

Indretning af Mercedes-Benz afdeling

Grønt samarbejde med samtlige Ejner Hessel butikker

Det er ikke hvem som helst, der får lov at være leverandør til Ejner Hessel. De lever selv af at yde en ordentlig service til deres kunder. Derfor ved de også, hvad de kan og skal forvente af deres egne leverandører. Efter næsten 20 års samarbejde må man gå ud fra, at Jydsk Planteservice har bestået den test. Det fortæller Tina Hessel også her:

”Vi værdsætter en leverandør, som er selvkritisk, og som løser problemerne af sig selv. En leverandør, der altid overholder sine aftaler og priser, får generelt lov at være leverandør hos Ejner Hessel i mange år. I forhold til vores planter i showrooms og kontorer, er det ganske enkelt at vurdere, hvorvidt Jydsk Planteservice overholder aftalen som leverandør – hvis en plante ikke er velholdt, er det det første der springer i øjnene i et rum. Og takket være Jydsk Planteservice lægger de færreste mærke til vores planter hos Ejner Hessel. Det må være den største ros man som planteleverandør kan tage med sig.”

Indretning af kantine

Mosvæggen giver Ejner Hessel noget ekstraordinært

Medarbejderne er de vigtigste hos Ejner Hessel. Det er dem, der skal levere den service, Ejner Hessel lever af. Derfor skulle de naturligvis have noget ekstraordinært til deres kantine, når de holder velfortjente pauser, fortæller Tina Hessel:

”I vores kantine i Aarhus, havde vi et ønske om at gøre noget ekstraordinært, så pauserne blev noget særligt for vores ansatte. I samarbejde med Jydsk Planteservice udviklede vi en mosvæg, hvori Ejner Hessel Logoet er plantet. Mosvæggen har flere funktioner i vores kantine, hvor den, udover at skabe en hyggelig stemning, også sikrer et behageligt og sundt indeklima i en kantine, hvor mere end 150 mennesker hver dag nyder deres pusterum. Væggen bliver da også tit samtaleemne rundt om middagsbordet, hvis der er gæster eller andre samarbejdspartnere på besøg i huset på Agerøvej 49 i Tilst.

Mosvæggen er fra vores forhandler Natural Greenwalls. Du kan læse mere om mosvægge her

Vil du have mere inspiration? Så tjek vores inspirationsside her

Hvis du vil se andre planteløsninger, vi har lavet for vores kunder – så tjek vores blog

Indretning af Renault afdeling

Vil du vide mere om mulighederne
med planter?

Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Gitte Frydensberg
Konsulent, Nordjylland