Jydsk Planteservice
køber Gamst Danplant

Danmarks største planteservice
-virksomhed køber konkurrent

Danmarks største virksomhed indenfor planteservice er blevet endnu større. Jydsk Planteservice har opkøbt en af deres større konkurrenter, Gamst Danplant, og virksomheden fra Kolding servicerer nu mere end 6.500 kunder i hele Danmark.
Jydsk Planteservice A/S er i forvejen Danmarks største leverandør af indendørs beplantninger til virksomheder – men har alligevel valgt at foretage et opkøb for at styrke forretningen yderligere. De har købt plantevirksomheden Gamst Danplant ApS, og overtager dermed planteserviceringen hos mere end 1150 virksomheder i landet samt virksomhedens nuværende 24 medarbejdere.Det er et opkøb, som giver mening på alle punkter, fordi de to Kolding-virksomheder minder meget om hinanden, fortæller direktør i Jydsk Planteservice, Jørgen Lund:

”Vi ser opkøbet som en kæmpe styrkelse af vores logistik og organisation. Gamst Danplant minder på mange måder om os i deres tilgang til kvalitet, serviceniveau og medarbejdertrivsel, og derfor har vi også en række kunder med stort sammenfald i det de ønsker og forventer af en grøn leverandør. Derfor er vi også sikre på, at alle de nuværende medarbejdere vil passe godt ind hos os, samt at Gamst Danplants kunder fortsat vil opleve den gode og professionelle service som hidtil.”

Ville ikke sælge til nogen andre

Den nu tidligere ejer af Gamst Danplant, Jan Dalsgaard, er helt enig i, at det er to virksomheder, som passer godt sammen. De to virksomheder har ofte kæmpet om de samme kunder, og det har tit kun været marginaler, som har skilt dem ad. Derfor er det også to virksomheder, som passer rigtig godt sammen, og det er også en af grundene til, at Jan Dalsgaard valgte at sælge:

”Jeg sælger virksomheden på toppen. Alt fungerer, og den er i god stand. Så vi er to vindere i det her, for Jydsk Planteservice overtager nogle enormt dygtige medarbejdere og fantastiske kunder. Vores kvalitet og kultur passer rigtig godt sammen med Jydsk Planteservice. Jeg kan faktisk ikke se andre i branchen, som ville kunne leve op til vores standard, så matchet er det helt rigtige.”

Overgangen fra Gamst Danplant til Jydsk Planteservice bliver gnidningsfri, siger Jan Dalsgaard, og det gælder både for medarbejdere og kunder:

”Jeg er meget tryg på vegne af både mine medarbejdere og kunder. De bliver implementeret i et professionelt setup i en markedsledende virksomhed, hvor der naturligt er en masse nye muligheder. Kunderne vil ikke mærke nogen forskel, de vil fortsætte med samme høje kvalitet og professionelle, dygtige medarbejdere. De vil blot få endnu flere produktmuligheder tilbudt, så de kan samle flere grønne løsninger under ét tag.”

125 gartnere passer mere end 28.000 planter om dagen

Med opkøbet cementerer Jydsk Planteservice sin position som branchens største leverandør af indendørs beplantningsløsninger. I alt passer virksomhedens nu 125 gartnere mere end 28.000 planter om dagen fordelt hos over 6500 kunder i hele landet. I alt har virksomheden nu 170 medarbejdere ansat.
Hverdagen kommer dog ikke til at ændre sig særlig meget for nogen af ovenstående, da planen er at alle gartnerne beholder de kunder, som de indtil nu har serviceret, samt at de øvrige ansatte får tilbudt job i lignende stillinger, i det omfang dette er muligt.

”Det er min fornemmeste opgave at sikre at både kunder og medarbejdere bliver glade for sammenlægningen af de to virksomheder, og der vil derfor blive arbejdet intensivt for at dette skal blive en succes her og nu og på den lange bane”

Jørgen Lund og Jan Dalsgaard,
Jørgen Lund & Jan Dalsgaard

Freder endnu mere dansk natur i forbindelse med opkøbet

Opkøbet betyder også, at Jydsk Planteservice freder yderligere ca. 1200 kvm dansk natur. Jydsk Planteservice har nemlig en politik om, at de freder 1 kvm dansk natur per eksisterende kunde og medarbejder. Med opkøbet af Gamst Danplant og deres godt 1150 eksisterende kunder og 24 medarbejdere, betyder det altså yderligere ca. 1200 kvm fredet dansk natur. Fremover freder Jydsk Planteservice yderligere 10 kvm dansk natur per nye kunde og medarbejder i samarbejde med Den Danske Naturfond.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Jørgen Lund og Jan Dalsgaard,