Den Danske Naturfond

Plantevaeg, Mødelokale, blomstervæg,
Ny undersøgelse: Plantevægge forbedrer indeklimaet markant
21. januar 2021
Schefflera Amata, gelender, plantekasser,
Campus Emdrup – Atriumgård
7. juli 2021
Den Danske Naturfond,

Vi har fredet 10.930 m2 dansk natur sammen med Den Danske Naturfond

Ikon,

”Byd Naturen Indenfor” plejer vi at sige. Det supplerer vi nu med ” …og beskyt den udenfor!”
Vi har indgået et samarbejde med Den Danske Naturfond som betyder, at vi freder 5000 m2 dansk natur i dag, og fremover 10 m2 per ny kunde og medarbejder vi får.

OBS: 1. februar 2022 købte vi Gamst Danplant, og i den forbindelse har vi fredet yderligere 1200 kvm dansk natur. I regnskabsåret 2021/22 har vi fredet yderligere 4.730 kvm.

Natur og planter er gode for vores kreativitet, det virker afstressende og gør os glade – hvad end vi oplever det indenfor eller udenfor. Vi er eksperter i bæredygtige og grønne løsninger til erhvervslivet – og vores slogan er ”Byd Naturen Indenfor”.

For at vise at vi tager vores grønne ansvar alvorligt, så har vi valgt, at vi sammen med Den Danske Naturfond freder 5000 m2 dansk natur lige nu, og fremover vil vi frede yderligere 10 m2 per ny kunde og medarbejder vi får. Til gavn for miljøet, biodiversiteten og de mange kommende generationer, som også får lov at opleve vild, dansk natur.

Den 1. februar 2022 valgte vi at købe vores konkollega i branchen, Gamst Danplant, og i den forbindelse har vi fredet yderligere 1200 kvm. dansk natur. 1 kvm. per eksisterende kunde og medarbejder. Derfor har vi per 1. februar 2022 fredet i alt 6200 kvm. dansk natur.

1 NY KUNDE

=

10 M2 FREDET NATUR

Logo,

Dansk natur er presset

Ikon,

Den danske natur har desværre i mange år været på tilbagegang. Der er kommet mindre vild natur og mere end 2000 arter er i fare for at forsvinde. Naturen har en tydelig positiv effekt på vores trivsel, og derfor vil vi være med til at vende den udvikling, så vi kan sikre vild natur i Danmark mange generationer frem.

Vi har fredet 5000 m2, da det svarer til antallet af kunder og medarbejdere, vi har netop nu. De første 5000 m2 har vi valgt skal gå til at frede Kollund Skov. Her vil den Danske Naturfond sørge for at give skoven ro, så skoven får lov til at udvikle sig naturligt med flere træer, planter og med plads til dyreliv og biodiversitet.

Alle donationer til Den Danske Naturfond går ubeskåret til opkøb af mere unik, vild dansk natur, som de derefter passer på. Jydsk Planteservice ejer altså ikke de 5000 m2 natur, vi har fredet, det er en donation til Den Danske Naturfond.

Hvorfor skal vi byde naturen indenfor?

Ikon,

Naturen gør os glade, afslappede og får os til at tænke kreativt. Ifølge ”TV-lægen” Peter Qvortrup Geisling, som har skrevet bogen ”Naturen på recept”, så er vores hjerner designet til at være blandt naturen. Det har mennesket været i mange år, og det er først fornyeligt i menneskehedens historie, at vi er begyndt at bruge så meget tid indenfor.

Mens vi nok ikke begynder at bruge mindre tid indenfor foreløbigt, så er der en anden mulighed for at få være blandt naturen. Ved at byde den indenfor. Det er det, vi laver hos Jydsk Planteservice. Vi hjælper virksomheder med at indrette deres lokaler med natur, planter og grønne løsninger, og på den måde kan vi få et stykke af naturen, og alle dens fordele med indenfor. Det ved vi virker efter mere end 30 års erfaring – og det er der også mange undersøgelser, der bekræfter. 

Den danske naturfond logo,

Læs hvordan du kan hjælpe her

Grøn virksomhed med grønne værdier

Ikon,

Hos Jydsk Planteservice laver vi grønne løsninger i mere end én forstand. Vores planter, plantevægge, mosvægge og andre produkter er grønne udvendigt – men også indvendigt. Det er vigtigt for os, at vi arbejder med respekt for naturen, og derfor er der tænkt bæredygtighed ind i vores virksomhed fra starten af.

Vi bruger blandt andet miljøvenlige produkter til planteservice, vi bruger solenergi på vores lager, genanvender, donerer eller upcycler planter og krukker, og vi køber så vidt muligt danske produkter, eksempelvis vores plantevægge.

Bæredygtighed er vigtigt for os, og derfor er det også helt naturligt at indgå i et samarbejde med Den Danske Naturfond. Vi glæder os til i samarbejde med dem og vores kunder at frede yderligere 10 m2 dansk natur per nye kunde vi får fremover.

Kontakt os og hør mere om,
hvad vi kan hjælpe med af bæredygtige og grønne løsninger
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.