Genbrugsplanter
hos hörmann

"Genbrug er vigtigt for os, og vi forsøger generelt at udnytte alt det, vi har i forvejen i stedet for at producere nyt"

Genbrug | Indretning

Positiv effekt

Genbrugsplanter viser bæredygtighedsstrategien hos Hörmann

Hos Hörmann har de længe haft fokus på grønne løsninger. De leverer f.eks. alle garageporte og døre til private CO2-neutrale som standard uden ekstra omkostninger, via reduktion og kompensation. Nu er deres grønne fokus også blevet helt tydeligt i deres spritnye lokaler på Metervej i Randers, hvor vi har hjulpet med en grøn indretning.

Vi har snakket med René Frank, der er Regnskabschef hos Hörmann, om deres nye grønne indretning. Heldigvis er det blevet taget godt imod. Det har ikke kun har tilført æstetisk værdi til deres lokaler, fortæller René Frank, men også har forbedret arbejdsmiljøet. Den positive effekt af levende planter på både luftkvalitet og psykisk velvære understøtter Hörmanns vision om et sundt arbejdsmiljø, samtidig med at det giver et visuelt fokus på de grønne løsninger, Hörmann tilbyder.

"Det er jo dokumenteret, at levende planter renser luften og virker afstressende – hvilket er godt i vores branche, hvor der tit er fart på. Men derudover giver planterne også liv i rummet, skaber noget hygge i dagligdagen, samtidig med at de fungerer lyddæmpende. Det er smukt at se på, og vi har kun fået positive reaktioner fra medarbejdere og besøgende,” fortæller René Frank.

Fokus på genbrug

Fremtiden er grøn hos Hörmann

Til den grønne indretning er der blandt andet brugt genbrugskrukker, og det er langt fra tilfældigt. Hörmann har nemlig stort fokus på bæredygtighed, og her er den planterne i genbrugskrukker endnu et statement på det.

”Genbrug er vigtigt for os, og vi forsøger generelt at udnytte alt det, vi har i forvejen i stedet for at producere nyt. Bæredygtighed er vigtigt for os, hvorfor vi også har valgt eksempelvis at sælge flere af vores produkter CO2 neutrale som standard uden meromkostninger. Den historie kan planterne og genbrugskrukkerne være med til at fortælle,” siger René Frank.

Godt samarbejde

Enestående samarbejde og lokal forankring

Samarbejdet med Jydsk Planteservices rådgiver i grønne løsninger, Gitte Frydensberg, har været en vigtig del af succesen med den nye grønne indretning. Både Gitte og Hörmann er bosat i Randers, hvilket har gjort samarbejdet nemt, men René Frank giver også en stor ros til Gittes blik for løsninger, der passer perfekt til Hörmann:

”Samarbejdet med Gitte Frydensberg har været rigtig godt. Gitte er rigtig god til at se løsninger, og hun har formået at kombinere vores ønsker og idéer med flotte produkter. Vi er en landsdækkende portvirksomhed, men vi tænker meget over at handle lokalt, og her har Gitte passet lige ind. Hun har desuden været nem at få fat i og er kommet hurtigt, hvis vi havde brug for hjælp. Så jeg er meget glad for samarbejdet.”

 

Genbrugsplanter,

Gratis rådgivning

Brug for en lokal rådgiver?

Hos Jydsk Planteservice hjælper vi virksomheder i hele landet, men vi ansætter lokalt boende medarbejdere. Det vil sige, at vi aldrig er langt væk fra vores kunder, og når vi har flere kunder i en by, som eksempelvis Randers, så ansætter vi så vidt muligt medarbejdere, der bor i den by. Derfor kan vi tilbyde alle fordelene ved en landsdækkende virksomhed, kombineret med fordelene fra en lokal.

Tak til Hörmann for det gode samarbejde og tillykke med den flotte indretning.

Hvis din virksomhed også ønsker at få besøg af en af vores lokale rådgivere i grønne løsninger, så kontakt os gerne.

Plante i mødelokale,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteafskærmning kantine,