generationernes hus

Indretning af Generationernes hus i Aarhus. Terracotta, fletkurve og keramik krukker i grupper. Se og læs mere om denne lidt anderledes indretnng.

Indretning | Vedligeholdelse

Indretning med...

Terracotta, kurve og masser af hygge – Generationernes Hus

Generations hus er et helt særligt projekt i Aarhus – og det kræver en helt særlig indretning. Her er fokus på hygge, fællesskab og naturlige løsninger. Derfor har vi indrettet med vores smukke terracotta krukker og kurve samt en masse grønne planter.

Generationernes Hus i Aarhus er et unikt samlingssted for mennesker i alle aldre. Det er et sted, hvor generationer mødes og deler deres erfaringer, viden og fællesskab. Det er også et sted, hvor man kan nyde den smukke planteindretning, som vi hos Jydsk Planteservice har været ansvarlig for.

Indret med...

Kurve og terracotta

Terracotta krukker og håndlavede kurve er stadig meget populære blandt vores kunder. Kombinationen af de to giver et helt særligt udtryk. Terracotta krukkerne og kurverne med planter giver et naturligt og rustikt udtryk, der passer perfekt ind i den hyggelige og afslappede atmosfære i Generationernes Hus. Derudover bidrager de mange terracotta krukker og kurve med planter også til den hyggelige stemning og har skabt en smuk og indbydende atmosfære, der giver et godt mentalt og fysisk miljø for alle, der besøger huset.

Planteindretningen i Generationernes Hus er både indbydende og inspirerende. Der er masser af grønne planter, der giver et frisk pust og en god atmosfære. Fokus i plantevalget har været at vælge almenkendte planter som Buksbom og Sansevieria, men også nyt og spændende som Ficus Lyrata og Polycias Fabian.

terracotta krukker og kurve med grønne planter,

Et anderledes projekt

Hvad er Generationernes Hus?

Generationernes Hus i Aarhus er et sted, hvor mennesker i alle aldre kan mødes og dele deres fællesskab, viden og erfaringer. Det er et hus, der rummer en blanding af boliger og institutioner, herunder børnehave, studieboliger, boliger til familier og mennesker med handicap, samt boliger til ældre, både med og uden behov for pleje.

I Generationernes Hus vil omkring 500 mennesker have deres hverdag, og huset vil også være åbent for besøg fra lokalområdet, for eksempel gennem caféen Øens Madhus, sundhedsklinikken og forskellige kulturtilbud. Det er et sted, hvor generationer kan mødes og lære af hinanden, og hvor der er plads til alle.

udestuen med grønne planter,

Klassisk eller unikt – vi kan hjælpe

Hos Jydsk Planteservice har vi stor erfaring med planteindretning hos virksomheder og erhverv i hele Danmark. Så uanset hvad du har af ønsker, om alt fra plantevægge, indendørs træer eller specialdesignede løsninger, så kan vi hjælpe. Se mere på vores inspirationsside her, eller kontakt os i kontaktformularen herunder.
reol med krukker og planter,

Vil du vide mere?

Landsdækkende rådgiver team

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med lignede projekter. 

Udfyld formularen her under så kontakter vi dig. 

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

udestue med planter,