Indendørs træer
i alle størrelser

GRØN VIDEN

Eksotiske træer

Indendørs træer til erhverv
- Imponerende og indbydende

Vi oplever større interesse på indendørs træer end nogensinde før. Derfor har vi udvidet vores sortiment, så vi kan tilbyde nøjagtigt det, du leder efter – og hvis vi ikke har det, så kan vi få det hjem. Se et udvalg af vores indendørs træer til erhverv her.

Hos Jydsk Planteservice er vi eksperter i at skabe grønne område med planter, træer og grønne løsninger – og en af de største trends lige nu er at få et indendørs træ. I store lokaler får træet lov at folde sig ud og gøre sig bemærket, mens det i små lokaler kan skabe hygge og stemning.

Vi har Danmarks største udvalg af planter og planteløsninger – og det er naturligvis ingen undtagelse, når det kommer til indendørs træer. Vi sælger dog ikke til private.

Træer til indendørs i alle størrelser

Uanset om du er til træer fra den franske riveara eller fra den smukke danske natur, så har vi en løsning, der passer til dig. Vi har mange smukke indendørs træer, men et af de mest populære træer er vores Buchia træ. Det har vi skrevet en kærlighedserklæring og guide til her: 

Derudover har vi naturligvis oliventræer, palmer, forskellige ficus, dracaena, bambus og meget mere.

Stor Bucida i firma domicil,

Grøn planterådgivning til arkitekter og designere

Vi har stor erfaring med at rådgive indretningsarkitekter og designere med deres grønne ønsker og behov. Jo tidligere vi kommer med i processen som rådgivere, jo bedre et resultat kan vi få. Hvis du ønsker ét indendørs træ, så kan du sagtens kontakte os til sidst i processen.

Ønsker du dog et skovlandskab, som eksempelvis i Towers i København eller i Blixens i Aarhus, så kan du med fordel kontakte os så tidligt som muligt, så vi kan indtænke afløb, opbygning og grønt design. Det vil give dig den bedste effekt med dine indendørs træer og andre grønne løsninger.

Store indendørs plantebede ved Towers i København,
Planter i Copenhagen towers,
plantebede i Blixen Aarhus,

Levering af store træer

Det kræver de helt rigtige værktøjer og maskiner at få flyttet et indendørs træ indenfor. Det er heldigvis noget, vi har prøvet før. Her kan du eksempelvis se, da vi skulle flytte et 6 meter højt Ficus Amstel King ind hos Mikado House. Det krævede den rigtige lastbil, den rigtige kran og de rigtige mennesker. Derefter gik det så let som ingenting. I dag står træet stadig og pryder.

Danmarks største drivhus – med en 12 meter høje træer

Vi opbevarer vores indendørs træer i Danmarks største drivhus – som ligger ved vores hovedkontor og lager i Kolding. Her er der 14 meter højt til loftet, og derfor har vi blandt andet fået plads til en 12 meter høj palme, vi fik i indflyttergave for 20 år siden.

Fordi vi har et stort lager, så kan vi også, for det meste, give nogle korte leveringsfrister i hele landet. Vi har også vores egne lastbiler, som gør det hurtigt og nemt. Vi har dog begrænsninger, så selvom vi har en 12 meter høj palme på lager, så tager det et par arbejdstimer og en helt særlig lastbil at få den flyttet.

Jydsk Planteservice drivhus i Kolding, Indendørs træer,

Krav til indendørs træer

Et træ vil være flot på langt de fleste lokationer – desværre er det ikke alle lokationer, det kan overleve på. Derfor har vi en række krav, der skal være opfyldt, før vi vil sælge dig et træ til indenfor.

Kommer der lys nok ind på træet?
Det er forskelligt fra træ til træ, hvor meget lys det skal have – men ligesom med alle andre planter, så skal træer have lys for at overleve. Det kan vi dog gå på kompromis med, hvis du i stedet installerer noget kunstigt lys. Det rådgiver vi gerne om.

Hvordan er temperaturen i lokalet?
Planter og indendørs træer må ikke få frost. Det må faktisk helst ikke komme under 12 grader. Derfor er det vigtigt, at der er varme på hele året rundt.

Ved du, hvordan du skal passe træet?
Hvis ikke, så tilbyder vi gerne en aftale på planteservice. Med en sådan aftale så giver vi også garanti på træet i hele perioden aftalen løber. Vi laver planteservice i hele landet.

Hos Jydsk Planteservice sørger vi altid for, at plantetyper til- og fravælges efter de lysforhold, der er ved kunden. Hvis vi ikke gjorde det, så ville både vores gartnere og kunder have den ene udfordring efter den anden, fordi planten ville tabe bladene, få skadedyr og miste sin dekorationsværdi, som bestemt af vores brancheforening. Det ville gøre vores planteservice endnu svære.

Hvis en plante tilplantes, placeres korrekt, vandes, gødes og beskæres optimalt, vil den sunde plante også forbedre indeklimaet optimalt. Jo tættere du kommer på at give det optimale lys, jo bedre ”flow” kommer der i planten, og jo mere vil planten dermed generere af positiv effekt til et rum eller kontormiljø.

Store sorte oliven i kontorlandskab,
Ficus Elastica i indgangsparti,
Stor Ficus Alii i biludstilling,
Bucida i gulvbede,

Alt inden for grønne produkter

Vi kan meget mere end levere indendørs træer. Vi er stolte af, at vi er Danmarks største forhandler af indendørs beplantning, og vi er blevet kåret til eliteleverandør. Vi leverer altså alle grønne produkter, du måtte have brug for indenfor. Det er blandt andet:

Vil du høre mere om vores indendørs træer?
Hvis du vil vide mere om vores indendørs træer eller noget af det andet, vi kan, så er du meget velkommen til at tage fat på os via nedenstående kontaktformular.
Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

stort eksotisk indendørs træ,