LD Kontorbeplantning

Samarbejde om kontorbeplatning

LD Kontorbeplantning indgår samarbejde med Jydsk Planteservice og overdrager derfor planteservice aktiviteten til dem

Jydsk Planteservice lover og garanterer at opretholde en høj service, så din kontorbeplatning fortsat er, som du ønsker dem. Vi har leveret kontorbeplatninger i mange år, og det vil vi blive ved med. Læs mere om dine nye mulighed for kontorbeplantning her. 

Vi glæder os til det nye samarbejde, og vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde hos os og de mange muligheder, der må komme.

Lejede kontorbeplantning, Corten Steel krukker med grønne planter,

Velkommen til dig som kunde

Charlotte Dybvik har pr. 1/2-2017, valgt at afhænde LD Kontorbeplantning til Jydsk Planteservice. Charlotte samt alle øvrige medarbejdere har valgt at fortsætte hos Jydsk Planteservice.

Vi er glade for at kunne byde alle medarbejdere samt LD Kontorbeplantning’ s tidligere kunder velkommen, og er sikre på at opkøbet vil blive til glæde for alle i fremtiden.

Vi glæder os til at præsentere jer for de serviceydelser som vi også kan tilbyde, samt det varesortiment som der også er til rådighed for jer som kunde fremover.

Samtidigt ser vi frem til at fortsætte det gode samarbejde som I har haft med LD Kontorbeplantning gennem en årrække.

Fremover vil vi kunne tilbyde tidligere kunder hos LD Kontorbeplantning et større sortiment af spændende krukker, planter, buketter, sæson artikler, showroom, plantevægge og webshop. Jydsk Planteservice har leveret kontorbeplantning i en lang årrække, og vi glæder os til det nye samarbejde. Hos os får du et stort udvalg og muligheder.

Vi står altid til rådighed, hvis du skulle have nogen spørgsmål i forbindelse med ovenstående. Vi går langt for at møde dine behov, og du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at høre mere om de nye muligheder for kontorbeplatning?
Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt

FÅ ET TILBUD PÅ …

Rustikke krukker, cortensteel krukker,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!