Din grønne sparringspartner

Læs mere om alle vores services herunder

Grønne produkter

Plantevægge

Vi rådgiver og installerer plantevægge i hele Danmark, så ønsker du en plantevæg i din virksomhed, hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning til dig. Vi bruger en dansk, bæredygtig og miljøvenlig løsning.

Mobile plantevægge

En mobil plantevæg er en ideel løsning som støjafskærmning eller rumdeler i store kontormiljøer eller receptionsområdet. Den renser luften og sikrer bedre indeklima.

Mosvægge

Mosvægge er fleksible og kombinationsmulighederne er mange. En mosvæg på kontoret kan forbedre akustikken, det visuelle udtryk og indeklimaet til glæde for medarbejdere og arbejdsmiljøet.

Lej planter

Vi lejer også krukker og planter ud. Ved leje af vores krukker, planter samt konceptløsninger har du mulighed for at forandre din indretning på kontoret løbende.

Køb planter

Køb planter til erhverv. Vi har Danmarks største udvalg af planter, træer, grønne vægge og alt andet grønt i alle størrelser og former. Vi er din grønne sparringspartner.

Krukker

Danmarks største udvalg af krukker. Vi sælger de førende mærker, men vi har også egen produktion og bæredygtige alternativer.

TeakWall

Døjer du også med støj på kontoret? Leder du efter en dekorativ, unik og flot løsning? Så er TeakWall noget for dig.

Vandvægge

Vandvægge og vandkugler tilfører et levende og livligt miljø i din virksomhed. Derudover forbedrer de virksomhedens indeklima mærkbart.

Plantesøjler

En planteindretning med hængende grønne plantesøjler optager ikke gulvplads, men kan udfylde loftsrummet i høje bygninger. Vandtætte og luftrensende.

Dekorationer

Lej malerier

Lej malerier til din virksomhed, det giver en afveksling og en fornyet inspiration. Det er også en god investering i medarbejdere, og så er det fuldt fradragsberettiget.

Kreative buketter

Altid flotte, farverige, håndbundne og kreative buketter – det er vores garanti. Med en aftale på kreative buketter får du en løsning, du stolt kan vise frem.

Dekorationer

Er der steder i virksomheden, hvor planteløsningen skal være en ekstra oplevelse? Det kan være i direktionen, på skranken, i receptionen eller mødelokalet.

Juledekorationer

Vi hjælper med at skabe julehygge. Vores juledekorationer er uden dryssende gran – vi bruger i stedet andre former for spændende ”julegrønt” og selvfølgelig naturlige materialer.

Buketter

Vi hjælper også gerne med friske buketter – vi sørger for, at du får en ny frisk buket hver uge, som kan pynte i receptionen, i kantinen eller andre steder. Farverige og sæsonbestemte.

Planterådgivning og Inspiration

Rådgivning

Professionel planterådgivning af vores specialister i grønne miljøer. Både udenfor og indenfor. Over 25 års erfaring med store og små projekter.

Biologisk bekæmpelse

Vi bruger miljøvenlige produkter, som eksempelvis biologisk bekæmpelse. Det bruger vi til biologisk kontrol og bekæmpelse af skadedyr i indendørsplanter.

Se mere på vores blog

Vi har samlet cases, inspiration, gode planteråd, tips og tricks – og meget mere på vores blog. Så besøg bloggen og blive klogere på grøn indretning.

Kataloger

Se hele vores sortiment af planter, krukker, plantevægge, profilbrochure og meget mere.

Inspiration

Se billeder og inspiration fra vores mange smukke løsninger i hele Danmark.

Kundeundersøgelse

Vi er meget glade for vores kunder – og de er også glade for os. Se vores seneste kundeundersøgelse her.

Indendørs planter

Indendørs planter er vores ekspertise. Vi har et stort udvalg til enhver smag.

Indendørs træer

Store og små træer til indendørs. Vi har stor erfaring og et stort udvalg.

Bucida Buceras

Bucida Buceras (Sort Oliven) er et af de mest populære træer til indendørs indretning.

Kontorindretning

Kontorindretning med planter – med to primære fokus: Et godt indeklima og arbejdsmiljø.

Udendørs

Anlægsarbejde

Vi kan også hjælpe dig udenfor. Uanset hvad du har brug for af grønne løsninger, så har kan du få det samlet hos os. Vi tilbyder én leverandør, én kontaktperson og én faktura – både inde og ude.

Vintertjenester

Vi hjælper dig også med alt indenfor vintertjenester: Snerydning, saltning og grusning med en hurtig og effektiv udrykning. Kontakt os og hør mere.

Grøn drift

Eksempelvis græs- og hækklipning, pasning af grønne områder, renovering af beplantninger, facility service og alt andet herimellem.

Andre nyttige sider

Kontakt

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende besøg eller en snak om dine behov. Vi vil gerne være din grønne sparringspartner.

Om os

Vi har over 25 års erfaring med planter, planteindretning og planterådgivning. Vi er kåret til årets leverandør fem år i træk.

Job

Se hvilke ledige stillinger vi har netop nu. Vi har afdelinger i hele Danmark. Vi kan altid bruge dygtige medarbejdere. 

Planteservice i hele landet

Planteservice i HELE Danmark

Planteservice med fuld garanti i HELE Danmark. Uanset om du har købt dem hos os, selv har købt, eller har en anden serviceordning i dag, så hjælper vi dig gerne.

Planteservice Aarhus

Vi har en serviceafdeling i Aarhus og masser af lokale gartnere. Derfor kan vi tilbyde lokal og bæredygtig planteservice – også i Aarhus.

Planteservice København

Selvom navnet er Jydsk, så er størstedelen af vores kunder i København. Vi hjælper også gerne din virksomhed i København og omegn.

Planteservice Fyn

Fra Middelfart til Nyborg – og fra Svendborg til Bogense. Vi dækker hele Fyn – uden undtagelser. Læs mere om vores planteservice på Fyn.

Planteservice Odense

Flere af vores dygtige gartnere bor i Odense – og derfor kan vi nemt servicere din virksomhed i Odense og omegn. Så tag endelig fat på os, hvis vi skal hjælpe dig.

Pris planteservice

Leder du efter en pris på, hvad planteservice koster? Så kontakt os endelig, så skal vi nok hjælpe dig. Læs også om, hvad en planteservice aftale med os indebærer.

Plantepasning

Plantepasning og planteindretning til virksomheder i alle størrelser. Planter gør dit indeklima sundere, dit arbejdsmiljø bedre og giver dig et grønt udtryk.

Plant care (English)

Plant care in offices is our specialty. You can also rent or buy plants. We work in every part of Denmark. Our focus is sustainability, simplicity and high quality.

Kontakt os!

Leder du efter en anden grøn ydelse, end du kunne finde her? Så kontakt os endelig. Vi kan hjælpe med alle grønne ydelser, også selvom det ikke nødvendigvis står på denne side. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.