Services og produkter

Din grønne sparringspartner på grønne services og produkter

Læs mere om alle vores services herunder

 
 

Grønne produkter og ydelser

Plantevægge

Vi rådgiver og installerer plantevægge i hele Danmark, så ønsker du en plantevæg i din virksomhed, hjælper vi gerne med at finde den rigtige løsning til dig. Vi bruger en dansk, bæredygtig og miljøvenlig løsning.

Udendørs plantevægge

Ønsker du en udendørs plantevæg, så kan vi hjælpe med en løsning, der er både grøn indvendig og udvendig, optager CO2, gavner biodiversiteten og sender et grønt signal til jeres omgivelser.

Mobile plantevægge

En mobil plantevæg er en ideel løsning som støjafskærmning eller rumdeler i store kontormiljøer eller receptionsområdet. Den renser luften og sikrer bedre indeklima.

Mosvægge

Mosvægge er fleksible og kombinationsmulighederne er mange. En mosvæg på kontoret kan forbedre akustikken, det visuelle udtryk og indeklimaet til glæde for medarbejdere og arbejdsmiljøet.

Lej planter

Vi lejer også krukker og planter ud. Ved leje af vores krukker, planter samt konceptløsninger har du mulighed for at forandre din indretning på kontoret løbende.

Køb planter

Køb planter til erhverv. Vi har Danmarks største udvalg af planter, træer, grønne vægge og alt andet grønt i alle størrelser og former. Vi er din grønne sparringspartner.

Køb krukker

Danmarks største udvalg af krukker. Vi sælger de førende mærker, men vi har også egen produktion og bæredygtige alternativer.

Vandvægge

Vandvægge og vandkugler tilfører et levende og livligt miljø i din virksomhed. Derudover forbedrer de virksomhedens indeklima mærkbart.

Plantesøjler

En planteindretning med hængende grønne plantesøjler optager ikke gulvplads, men kan udfylde loftsrummet i høje bygninger. Vandtætte og luftrensende.

Lej malerier

Lej malerier til din virksomhed, det giver en afveksling og en fornyet inspiration. Det er også en god investering i medarbejdere, og så er det fuldt fradragsberettiget.

Dekorationer

Er der steder i virksomheden, hvor planteløsningen skal være en ekstra oplevelse? Det kan være i direktionen, på skranken, i receptionen eller mødelokalet.

Juledekorationer

Vi hjælper med at skabe julehygge. Vores juledekorationer er uden dryssende gran – vi bruger i stedet andre former for spændende ”julegrønt” og selvfølgelig naturlige materialer.

Buketter

Vi hjælper også gerne med friske buketter – vi sørger for, at du får en ny frisk buket hver uge, som kan pynte i receptionen, i kantinen eller andre steder. Farverige og sæsonbestemte.

Kreative buketter

Altid flotte, farverige, håndbundne og kreative buketter – det er vores garanti. Med en aftale på kreative buketter får du en løsning, du stolt kan vise frem.

Rådgivning

Professionel planterådgivning af vores specialister i grønne miljøer. Både udenfor og indenfor. Over 25 års erfaring med store og små projekter.

Biologisk bekæmpelse

Vi bruger miljøvenlige produkter, som eksempelvis biologisk bekæmpelse. Det bruger vi til biologisk kontrol og bekæmpelse af skadedyr i indendørsplanter.

Se mere på vores blog

Vi har samlet cases, inspiration, gode planteråd, tips og tricks – og meget mere på vores blog. Så besøg bloggen og blive klogere på grøn indretning.

Kataloger

Se hele vores sortiment af planter, krukker, plantevægge, profilbrochure og meget mere.

Inspiration

Se billeder og inspiration fra vores mange smukke løsninger i hele Danmark.

Kundeundersøgelse

Vi er meget glade for vores kunder – og de er også glade for os. Se vores seneste kundeundersøgelse her.

Indendørs planter

Indendørs planter er vores ekspertise. Vi har et stort udvalg til enhver smag.

Indendørs træer

Store og små træer til indendørs. Vi har stor erfaring og et stort udvalg.

Bucida Buceras

Bucida Buceras (Sort Oliven) er et af de mest populære træer til indendørs indretning.

Kontorindretning

Kontorindretning med planter – med to primære fokus: Et godt indeklima og arbejdsmiljø.

Anlægsarbejde

Vi kan også hjælpe dig udenfor. Uanset hvad du har brug for af grønne løsninger, så har kan du få det samlet hos os. Vi tilbyder én leverandør, én kontaktperson og én faktura – både inde og ude.

Plant care (English)

Plant care in offices is our specialty. You can also rent or buy plants. We work in every part of Denmark. Our focus is sustainability, simplicity and high quality.

Planteservice Fyn

På Fyn tilbyder vi lokal og problemfri planteservice. Med vores dedikerede team på 12 ansatte sikrer vi, at dine grønne planter trives.

Planteservice Bornholm

Planteservice Bornholm er til erhverv, som ønsker flotte grønne planter og plantepleje. Køb/lej planterne af os, så får du et bedre indeklima

Plantepasning

Pasning af virksomhedens grønne planter. Plantepasning på kontoret. Problemfri og med 100 % plantegaranti. Se eksempler her

Pris planteservice

Få en pris på planteservice med pasning af grønne planter til kontoret. Gratis og uforpligtende med 100% plantegaranti.

Planteservice Ringkøbing Skjern

Vi mener det, når vi siger lokal planteservice i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vores gartner Laila er ansvarlig for området og kigger gerne forbi til en snak

Planteservice
Århus

Planteservice Aarhus er lokal og bæredygtig planteservice, hvor fokus er på høj kvalitet og grønne løsninger. Planter, plantevægge mm.

Plantevæg pris

Få en pris på en plantevæg til kontoret. Gratis og uforpligtende med 100% plantegaranti.

Silkebuketter til kontoret

Smukke silkebuketter til kontoret. 4 størrelser og et kæmpe udvalg af farver. Vi kommer og udskifter løbende. Se udvalget her

Kunstige blomster & kunstige buketter

Leder du efter kunstige buketter eller kunstige blomster til din arbejdsplads? Så har vi en løsning, som du stolt kan vise frem! Se mere her

LivePicture

LivePicture plantevægge er små dekorative plantevægge. LivePicture plantevægge kan opsættes overalt i virksomheden.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Rådgiver Jydsk Planteservice,