LEGO House har andet end klodsede planter

Hos LEGO House planteindretning er inspireret af deres egne produkter, nemlig LEGO Klodsen. Løsninger er elegant og brugervenlig.

Rådgivning | Interiør

Elegant og firkantet

Grønne planter i LEGO House Billund

Hos LEGO House er der andet end klodser, der er specialdesignet: Det er deres planteløsning også. Fokus har været på at gøre den elegant, brugervenlig og klodset.

Da LEGO House i september 2017 åbnede havde planerne været undervejs længe – og det havde deres planteløsning også. De havde nemlig et ønske om en løsning, som både var elegant, med plads til det klodsede og som blomstrede, når huset åbnede. Derfor kontaktede de os tidligt i projektet, og løsningen blev både bedre og flottere af den grund.

Specialdesignet krukker

Planteløsning bygget specielt til LEGO House

Fordi vi var med tidligt i processen, har det været muligt at lave en løsning, der er helt speciel og som passer perfekt til LEGO House og det, de gerne vil med bygningen generelt. Vi har blandt andet fået specialdesignet krukker i sorte stålkummer i England, så de ligner LEGO klodser.

Derudover har vi også kunne afklimatisere planterne til åbningen, så de stod store, flotte og i vækst, når de var klar til at byde velkommen. Det var muligt at lave afklimatisering, fordi vi var med som rådgivning tidligt. Det betyder, at vores planteløsningen allerede var klar og tilplantet i maj, og planterne havde derfor flere måneder til at vænne sig til det nye klima hos LEGO House.

Chamadorea plantet i stort bed som bunddække,

Udvalgte planter

LEGO House havde særlige ønsker til planterne

Foruden ønsket om specialdesignede krukker, havde LEGO House også et ønske om at skabe en skov-fornemmelse, og at planterne alle var i den fineste kvalitet. Derfor har vi været i Belgien og Holland, hvor vi har håndplukket træer, som vi mente ville passe perfekt til LEGO House’s ønske. Dermed har vi også kunne sikre topkvalitet.

Desuden ønskede de også, at der i familierestauranten skulle være krydderurter ved bordene, som gæsterne selv skal kunne plukke og krydre deres mad med. Derfor har vi fundet en løsning, hvor LEGO House har både timian, rosmarin og basilikum, rød skovsyre, havesyre, citronmelisse og laurbær til fri afbenyttelse af restaurantens gæster.

Planter i LEGO

Ægte planter eller LEGO?

LEGO House havde også et ønske om at vise, at det er muligt at bygge planter i LEGO. Derfor er der i nogen krukker ægte planter, mens der i andre er LEGO planter og blomster. Blandt andet et 15 meter højt træ spækket med detaljer – bygget af 6.316.611 LEGO klodser. Sammenspillet mellem rigtige planter og LEGO fungerer rigtigt godt, og kommer især til udtryk i bedene. Her hænger der rigtige plantesøjler over, mens bedene er fuld af LEGO
Store bucida i sorte kummer,

De udvalgte planter

Planter hos LEGO House

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Store bucida i sorte kummer,