Planter til
Mors dag

GRØN VIDEN

Planter som gave

Planter til mors dag - med en hentydning

Mors dag er dagen, hvor vi minder mødrene i vores liv om, at vi elsker dem, og at vi er taknemmelige for alt det, de har gjort for os. Hvis du mangler en gave, så har vi her samlet fire smukke mors dag planter
Mor er den bedste i verden. Hun er smuk, sej, dejlig og fortjener alt godt – også på mors dag. Derfor har vi samlet fire mors dag planter, som vi synes, passer perfekt til anledningen. Fordi de er smukke og klæder ethvert hjem.

Orkidé – Lidt opmærksomhed så er den glad

Orkidéen er en rigtig smuk og elegant mors dag gave. Ligesom med mor på mors dag, så er den nemlig glad og tilfreds, hvis du bare giver den lidt opmærksomhed indimellem. Orkidéer skal højst vandes en gang om ugen, gerne ved at du sænker hele potten ned i vand med stuetemperatur. Herefter løfter du potten op igen, og lader vandet løbe fra. Derefter kan du placere den i skjuleren igen. Orkidéer må aldrig blive glemt eller efterladt med fødderne i vand.

Hortensia – Smuk selv når den er vissen

Hortensia kan være lidt svære at passe, men den er tilgengæld også smuk. Den skal have meget vand og må ikke udtørre. Når din Hortensia visner hen på efteråret, så er det muligt at klippe blomsterhovederne af og bruge den som dekoration. Dermed er den stadig smuk, selvom den er blevet lidt vissen. Derfor er det en rigtig god gave til mor.

Anthurium – Den eksotiske oplevelse

Hvis din mor mere er til eksotiske oplevelser, så er Anthurium, også kendt som Flamingoblomsten, den perfekte løsning. Den har et moderne, eksotisk look, som passer rigtig godt ind i de fleste hjem, og som gør at mor kan drømme sig lidt væk til sydlige himmelstrøg. En rigtig smuk plante.

Fredslilje – Hvis du trænger til at få renset luften

Hvis du trænger til at få renset luften mellem dig og din mor, så er det i stedet Fredsliljen, som er den perfekte mors dag gave. Fredsliljen er populær, fordi den har bløde, grønne blade, og en unik luftrensende egenskab.

Mors dag planter til alle mødre

Så uanset hvem din mor er, så findes der mors dag planter, som passer til lige netop hende. Glædelig mors dag til alle de dejlige mødre derude.Vi har også skrevet lidt om planter til Fars dag, det kan du læse her

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Nærbillede af hvid orkide, Phalaenopsis,