Mosvæg: Allergi- og miljøvenlig

Ikon,

En mosvæg kan være til stor glæde for virksomhedens medarbejdere og arbejdsmiljø – derfor tilbyder vi selvfølgelig også mosvægge som en del af vores sortiment.

Udover at være en dekorativ og yderst fleksibel indretningsløsning besidder mosvægge nemlig også store fordele for indeklimaet.

Vi leverer kun produkter, vi er stolte af, og vores mosvægge er ingen undtagelse. Vores mos er allergivenligt, håndplukket af lokale producenter i Europa på miljøvenlig og bæredygtig vis og meget mere. Læs mere herunder

grøn mosvæg, kontor med stor mosvæg i rensdyrmos,

Mosvæg med omtanke

Ikon,

Vi er stolte af alle vores produkter, og vores mosvægge er ingen undtagelse. Vores mos adskiller sig fra andet mos på markedet ved flere parametre:

Det er håndplukket af lokale producenter i Europæiske skove på miljøvenlig og bæredygtig vis med 100% respekt for naturen. Det sikrer, at der er en naturlig produktion af mos i dag, i morgen og mange år frem i tiden.

Det er 100% biologisk nedbrydeligt, tiltrækker ikke insekter og er ikke giftigt eller allergifremkaldende. Vores mos er behandlet med højkvalitets, organiske fødevarerprodukter og naturlig glycerin til at præservere mossen. Det er en formel bestående af bio-baseret glycerin, mineraler og farvestoffer. Produkterne er hverken giftige, eksplosive, ætsende, kræftfremkaldende eller kemisk reaktive, og udgører derfor ikke en trussel for menneskers sundhed eller miljøet. De samme produkter bliver desuden også brugt i fødevareindustrien.

Udover at være en dekorativ og yderst fleksibel indretningsløsning besidder mosvægge også store fordele for indeklimaet. Vi har desuden dokumenterede undersøgelser på, at vores mos er akustikforbedrende og dermed støjreducerende.

mosvæg, mosvægge,
moscirkler, Pudemos, G-line,

Andre fordele ved vores mosvæg er:

Ikon,
 • Håndplukket mos med respekt for naturen
 • Lokale producenter fra skandinaviske og franske skove
 • Miljøvenligt og bæredygtigt
 • Allergivenligt
 • Fire forskellige typer mos og 17 forskellige farver
 • Støjabsorberende (Testet i henhold til ISO 11654: 1997)
 • Brandsikkert (Testet efter EN-13501-1 B)
 • Minimal vedligeholdelse

Mosvægge med uanede designmuligheder

Ikon,

Vores mosvægge kan leveres i 17 forskellige farver, vi kan skræddersy målene til at matche netop dit ønske, og vi kan nemt inkorporere jeres logo, et design eller andet i selve mosvæggen. Enten lavet med mos eller med en plade. Mulighederne med mos er mange, da det er meget fleksibelt.

En mosvæg kan desuden med fordel anvendes til opdeling af kontormiljøer, afskærmning af enkelte arbejdspladser eller som dekoration i receptionen.

Samtidigt er vores mosvægge fra naturens side lydabsorberende. Det betyder, at en mosvæg dæmper højfrekvente lyde i f.eks. åbne kontorlandskaber eller receptionen, hvorfor det er optimalt at hænge dem netop her. Vi har dokumenterede undersøgelser på alle vores mostyper, så spørg os endelig til dem, vi deler dem meget gerne med jer.

Mos er til stor gavn og glæde for arbejdsmiljøet.

Montering af mosvæg og ingen krav til lys

Ikon,

Vores mosvæg kan nemt monteres på alle overflader. Hvad end det er vandret, lodret, i loftet, på væggen eller noget helt andet, så er det hele muligt. Vores mosvægge vejer nemlig meget lidt, hvilket gør dem nemme at manøvrere med og gør, at de kan hænge stort set hvor som helst.

Mosvæggene kræver desuden ikke noget lys, hvilket gør at de kan hænge i et mørk rum, hvor normale planter ville have svært ved at overleve. På den måde kan vi bringe noget grønt med ind i alle lokaler.

Mostyper

Ikon,
Pude Mos, mosvæg
Pudemos
Flad Mos, mosvæg
Flad mos
Provence Mos, mosvæg
Provence Mos
Akustikforbedring med mos
Ikon,

Har du dårlig akustik på kontoret, så er en mosvæg, eller en plantevæg, et af de bedste redskaber. Larm er forstyrrende og ødelæggende for produktiviteten, og derfor er lydabsorbering vigtigt.

Der er forskellige typer af mos, men pudemos har testet højst af alle i netop lydabsorbering. Se resulatet af testen herunder

Pudemos er dén mos-type som har den bedste indvirkning på akustikken.

Vi bruger mos fra den danske forhandler Natural Greenwalls.

Pudemos, akustik på kontoret, mosvæg

Pudemos

Provence, mos, akustik på kontoret, mosvæg

Provence mos

Rensdyrmos, mos, akustik på kontoret, mosvæg

Rensdyrmos

fladmos, mos, akustik på kontoret, mosvæg

Flad mos

Moscirkler med pudemos

Mobile mosvægge

Moscirkler med pudemos & rensdyrmos

Pulverlakeret rammer

Fugtabsorberende mos
Ikon,

Mos er fra naturens side vandabsorberende. Det betyder, at mos er en god indikator på luftfugtigheden i et lokale, og om den er sund eller ej. Mennesker foretrækker en luftfugtighed mellem 30-60%. Hvis luftfugtigheden i et rum falder til under 35 procent, så vil mossen hærde noget, og fortæller dig altså, at der er noget galt med indeklimaet. Her kan planter eksempelvis hjælpe med at øge luftfugtigheden igen.

Den bløde og naturlige struktur vil genskabes automatisk ved en luftfugtighed over 35 procent. Et tegn på at det gode og sunde indeklima er kommet tilbage.

En for lav luftfugtighed vil gøre dig blandt andet træt og give tørre øjne. Derfor er luftfugtigheden vigtig at holde øje med, og vores mosvæg er en god måde at gøre det på.

kantine med mosvæg, rensdyrmos med logo,
Mosrammer
Ikon,

Vi kan også hjælpe med både køb og leje af mosrammer. Vi har også et stort udvalg af rammer med blandt andet pudemos og rensdyrmos.

Rammerne kan laves i alle størrelser, former og farver.

Tag et kig i vores moskatalog

Vil du høre mere om mosvægge?
Udfyld formularen herunder for at blive ringet op af en af vores konsulenter.
 • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
 • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
 • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.