Mosvægge og grønne elementer

Indretning af Bayers kontor i København. En indretning med mosvægge, plantevæg og udendørs beplantning på tagterrassen

Mosvægge | Indretning

En komplet løsning

Mosvægge og grønne elementer hos Bayer A/S

Hos Bayer A/S er grønne elementer en integreret del af virksomhedens miljø. Planter, mosvægge og plantevægge bryder indenfor, mens udekrukker fyldt med smukke sukkulenter og planter udenfor til sammen danner en grøn løsning, der er noget udover det sædvanlige. Hos Jydsk Planteservice har vi leveret og vedligeholder de forskellige grønne løsninger hos Bayer A/S, der sikrer et behageligt indeklima og forbedrer medarbejdertrivslen.

Byd naturen indenfor

Mosvæg med logo: En velkomst med et grønt signal

Når du træder ind hos Bayer, så bliver du mødt af en mosvæg med logo, som signalerer en velkomst med et strejf af naturen og naturlig elegance. Den tjener som et visuelt udtryk for virksomhedens grønne værdier og skaber en behagelig atmosfære for besøgende, kunder og medarbejdere.

På væggene i kontoret hænger der moscirkler, som ikke kun fungerer som grønne kunstneriske indslag, men også tjener en praktisk funktion ved at forbedre akustikken. Den grønne æstetik kombineret med akustikforbedrende egenskaber skaber et behageligt lokale med grønne løsninger til både det fysiske og mentale arbejdsmiljø.

Mosvæg med logo,

Arbejdsmiljø

Plantevæg gør indeklimaet bedre hos Bayer

En plantevæg pryder også kontorlandskabet hos Bayer, som har valgt vores danskproducerede plantevæg af genbrugsmaterialer. Plantevægge tilfører kontorlandskabet en grøn oase, samtidig med at de bidrager til forbedret indeklima, øget luftfugtighed og trivsel.

Plantevæg på kontor,

Ekspertise

Planteservice af uddannede gartnere

Det er vores uddannede og dedikerede gartnere, som sikrer, at planterne hos Bayer trives og vokser i overensstemmelse med virksomhedens vision. Fra vanding og gødning til beskæring og pleje tilpasser vi vores service efter planternes behov, så de altid fremstår sunde, grønne og i vækst.

Kontor med mosvæg og grøn plantevæg,

Sæsontrends

Planter på tagterrassen

Bayer har også integreret vores sæsontrends med sukkulenter i deres udendørs områder. Sæsontrends er blandt andet sukkulenter, som skifter farve efter vejret, hvor meget sol giver mere farvestrålende planter. Inden frosten sætter ind, sørger vi for at erstatte dem med stedsegrønne planter eller træer, der kan modstå vinterens kulde.

tagterrasse med krukker og planter,

Grønt miljø

Planter er med til at sikre et behageligt arbejdsmiljø

hos Bayer er naturen ikke blot bragt med indenfor som en dekoration, men som en aktiv medspiller i skabelsen af et inspirerende og behageligt arbejdsmiljø. Hos Jydsk Planteservice er vi glade for at have bidraget til denne lille grønne oase, og ser frem til at fortsætte med at støtte Bayer til en sund og naturlig arbejdsplads.

 

Picture of Leif Larsen
Leif Larsen

Ekspert i plantevægge og mosvægge

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Mosvæg med logo i træ, rensdyrmos, Receptionområde,