Planteservice Bornholm

Plantepasning på Bornholm
– Byd naturen med indenfor

Planteservice Bornholm er en mulighed for at byde noget af Bornholms smukke natur med indenfor. Vi hjælper virksomheder, institutioner og andet erhverv på Bornholm med at indrette med flotte, grønne og inspirerende planter, og vi sørger også gerne for planteplejen efterfølgende. Du kan både købe og leje planterne + krukkerne af os, så vil vores dygtige gartner Luise på Bornholm tage sig af planterne. 

Vores dygtige gartner på Bornholm, Luise, vil meget gerne hjælpe dig med et grønt tilbud. Vi kommer gerne forbi med grønne planter til din indretning, både inde og ude, og Luise vil efterfølgende sørge for, at planterne altid er smukke og i vækst. Planteservice Bornholm er et tilbud til alt erhverv på klippeøen, om at invitere noget af øens flotte natur med indenfor.

Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,

Hvad er Planteservice Bornholm?

Planteservice Bornholm er til virksomheder, som har et ønske om at blive grønnere og få et bedre indeklima. Vi hjælper både med planter udenfor og indenfor, og vi sørger for at passe planterne efterfølgende med vanding, beskæring, gødskning og giver 100% garanti på, at planterne altid har det godt – ellers skifter vi dem gratis.

Vi har mange muligheder for at hjælpe dig med grøn indretning – blandt andet:

Så hvis du ønsker at bringe noget at klippeøens enestående natur med indenfor, så hjælper vi dig gerne med vores Planteservice Bornholm.

Gruppe af sorte krukker, planter til new york'er indretning,
Philodendron, sort rund krukke med plante,

Bæredygtighed er selvfølgelig en selvfølge

Hos os er det vigtige, at vi er grønne både udvendigt og indvendigt. Derfor bruger vi bæredygtige løsninger og vi ansætter lokalt. Til vores planteservice Bornholm er det vores dygtige gartner Luise, vi har ansat. Luise har blandt andet været med i TV2 Bornholm programmet “Kong Gulerod”, hvor hun delte ud af nogle af hendes mange tips og tricks til plantepasning.

Derudover bruger vi miljøvenligt værktøj, vi sørger for at minimere ressourceforbrug og alle steder det er muligt, bruger vi danske produkter – som vores plantevægge.

Gratis besøg om planteservice Bornholm

Hvis du gerne vil vide mere, så kommer vores dygtige gartner Luise gerne forbi og fortæller mere om planteservice Bornholm. Det er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!