Planteservice på Fyn

Pasning af planter på Fyn – lokalt og problemfrit

Vi bor på Fyn, vi arbejder på Fyn, og vi lever på Fyn. Selvom vores navn siger Jydsk Planteservice, så tag ikke fejl, vi leverer også lokal planteservice på Fyn. Det betyder, at hvis du ønsker en lokal løsning på din grønne indretning, så kan du trygt komme til os.

På Fyn har vi mere end 12 ansatte bosat: Britt, Michael, Pascale, Ben, Laila, Mads, Ulla, Lars, Pia, Merete, Leif og Pernille . Vi har delt Fyn op, så vores gartnere passer de kunder, der er i nærheden af deres egen bopæl og passer alle vores kunders grønne planter i deres område. Vi er hele Fyns Planteservice.

Firmadomicil med store grønne planter,

Planteservice på Fyn er nemt og enkelt

Vi kalder os selv bøvlbefriere. Vores planteservice på Fyn skal være problemfrit for kunderne, så med en aftale med os, så tager vi os 100% af planterne. Vi sørger for at vande, beskære, gøde, rengøre og behandle planterne, og skulle planten miste sin prydværdi, så skifter vi den hurtigt og gratis.

Det gode og personlige forhold til vores kunder og deres kontaktperson har altid været vigtig for os. Derfor er alle vores ansatte ikke kun uddannet i og ansat til at tage sig af planterne, men også at være smilende, åbne og imødekommende ude i virksomhederne. Vi kommer og besøger jer cirka hver tredje uge for at passe planterne, og det skal være en god oplevelse for både jer og os.

Læs mere om, hvordan vi arbejder og vores værdier her: https://katalog.jydsk-planteservice.dk/profilbrochure/

Afskærmning med planter, kantine med sorte aflange plantekummer,
Philodendron, sort rund krukke med plante,

Asylgade i hjertet af Odense har denne smukke beplantning

Afspil video om Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,

Mere end bare planteservice på Fyn

Vi kan hjælpe med alt inden for grøn indretning og planteservice på Fyn. Det betyder, at uanset hvilket grønt behov du har, så har vi en løsning på det. Derfor er vi meget stolte af, at vi kan tilbyde at hjælpe med følgende:

planteservice på fyn,

Plantevæg fra Natural Greenwalls hos Odense Renovation. 

Få et uforpligtende besøg

Vi er altid lige i nærheden, så vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og en snak om jeres grønne behov. Udfyld formularen herunder så kontakter vores kollega dig så I sammen kan finde en løsning omkring en grøn løsning eller planteservice. 

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning, Bucida, Plantevæg, aflange krukker,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!