Pasning af planter på Fyn
– lokalt og problemfrit

Ikon,

Vi bor på Fyn, vi arbejder på Fyn, og vi lever på Fyn. Selvom vores navn siger Jydsk Planteservice, så tag ikke fejl, vi leverer også lokal planteservice på Fyn. Det betyder, at hvis du ønsker en lokal løsning på din grønne indretning, så kan du trygt komme til os.

På Fyn har vi 12 ansatte bosat: Britt, Michael, Pascale, Ben, Laila, Mads, Ulla, Lars, Pia, Merete, Leif og Monika. Vi har delt Fyn op, så vores gartnere passer de kunder, der er i nærheden af deres egen bopæl og passer alle vores kunders grønne planter i deres område. Vi er hele Fyns Planteservice.

Vi mener det, når vi siger lokal planteservice på Fyn. Vi passer planter i alt fra Gislev og Haarby til Bogense og Otterup. Men selvfølgelig også i Svendborg, Nyborg, Middelfart, Faaborg, Assens, Kerteminde, Ringe, Munkebo, Langeskov, Årslev, Odense, Glamsbjerg, Aarup, Vissenbjerg, Nørre Aaby, og alt derimellem. Så hvis vi har glemt netop din by, så er det kun, fordi der er så mange skønne byer på Fyn, at de ikke kan være på én side.

Planteservice på Fyn, Microsorum, hængende planter, ampler, Scandic kødbyen,

Planter giver bedre arbejdsmiljø

Planteservice på Fyn er nemt og enkelt

Ikon,

Vi kalder os selv bøvlbefriere. Vores planteservice på Fyn skal være problemfrit for kunderne, så med en aftale med os, så tager vi os 100% af planterne. Vi sørger for at vande, beskære, gøde, rengøre og behandle planterne, og skulle planten miste sin prydværdi, så skifter vi den hurtigt og gratis.

Det gode og personlige forhold til vores kunder og deres kontaktperson har altid været vigtig for os. Derfor er alle vores ansatte ikke kun uddannet i og ansat til at tage sig af planterne, men også at være smilende, åbne og imødekommende ude i virksomhederne. Vi kommer og besøger jer cirka hver tredje uge for at passe planterne, og det skal være en god oplevelse for både jer og os.

Læs mere om, hvordan vi arbejder og vores værdier her: https://katalog.jydsk-planteservice.dk/profilbrochure/

Planteservice på Fyn, Fyns Planteservice, Plantevæg, Planter, planteindretning, indendørs planter,
Planteservice på Fyn, Fyns Planteservice, Hængende planter, luftfugtighed,
Planteservice på Fyn, indendørs planter,

Asylgade i hjertet af Odense har denne smukke beplantning

Mere end bare planteservice på Fyn

Ikon,

Vi kan hjælpe med alt inden for grøn indretning og planteservice på Fyn. Det betyder, at uanset hvilket grønt behov du har, så har vi en løsning på det. Derfor er vi meget stolte af, at vi kan tilbyde at hjælpe med følgende:

Få et uforpligtende besøg

Ikon,

Vi er altid lige i nærheden, så vi kommer gerne forbi til en kop kaffe og en snak om jeres grønne behov. Det er vores kollega Britta, som er ansvarlig for vores planteservice på Fyn, og hun tager også gerne brunsviger med, hvis det skal være.