Indretning af
Scandic Kødbyen

Scandic Kødbyen er et helt særligt hotel. Der er liv, varme og atmosfære, og det bidrager deres planteløsning også til.

Indretning | Planteservice

Scandic Kødbyen

Fuld af liv, varme og atmosfære

Scandic Kødbyen er et helt særligt hotel. Beliggenhed i det populære Kødbyen i København stiller krav om liv, varme og atmosfære, men det kan det flotte hotel nemt leve op til, og det bidrager deres planteløsning også til

Scandic Hotels har åbnet et helt nyt hotel i det populære område Kødbyen i København. Det er Scandic hotel nummer 26 i Danmark – men netop dette hotel er noget helt særligt og adskiller sig fra de andre Scandic hoteller. Det gør det for at passe bedre ind i området, det ligger i. Kødbyen er udpeget som nationalt industriminde og nyder derved særlig beskyttelse. Det krævede noget særligt af hotellet – både indvendigt og udvendigt. Det fortæller Marianne Pedersen, som er Pre Opening Project Manager hos Scandic Hotels:

”Scandic Kødbyen hotellet er designet med den største respekt for det område, det ligger i, og man ser hurtigt alle referencerne til Kødbyens unikke historie, når man træder inden for dørene. Vi ville gerne designe hotellet med en varm og velkommen atmosfære med en afslappende og hjemlig følelse. Et sted hvor gæster og lokale har lyst til at mødes. Træer og planter signalerer det danske design og giver den ønskede atmosfære. Eksempelvis har vi loungeområde, der er inspireret af den danske sommerhave. Her har vi planter og træer, der giver en god sommerlig stemning”

Lounge område med store grønne planter,

Værdier

Løsningen lever op til Scandics værdier

Hos Scandic har de et sæt værdier, som de forsøger at leve op til i alle løsninger de laver – og også i det nye hotel. Værdierne hedder ”Be Bold, Be a Pro, Be You og Be Caring”, og det kommer til udtryk i Scandic Kødbyen, siger Marianne Pedersen:

”Med den noget anderledes løsning vi sammen har valgt, vil jeg mene, at vi både er Bold & Pro, men også You da Scandic Kødbyen er et unikt produkt og I mange henseender træder ud fra mængden. Caring fordi vi vælger rigtige grønne planter.”

Indgangsparti med grønne planter,
Afspil video

Landsdækken aftale gennem flere år

Samarbejdet mellem Jydsk Planteservice og Scandic Kødbyen

Det er Marianne Pedersen som har haft den primære kontakt med Jydsk Planteservice, og hun beskriver samarbejdet som godt, og fortæller at Jydsk Planteservice har været både fleksible, hjælpsomme og med gode produkter. Hun siger desuden:

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Malene, indretningskonsulenten, omkring planlægningen, både før og efter åbningen af hotellet. Dagen inden selve åbningen manglede vi mere liv og varme især ved indgangen til hotellet og derfor endte det med at to af designerne tog ned til Jydsk Planteservices showroom, hvor Lars, servicechefen, var meget fleksibel og hjalp med at finde planter til os.”

Mangler du et mødelokale i Kødbyen, København? Så kan du booke et mødelokale hos Scandic Kødbyen her

Vi hjælper dig gerne

Vil du vide mere om mulighederne med planter?

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med rådgivning  omkring kontorbeplantning eller lignede projekter. 

Udfyld formularen nederst på siden så kontakter vi dig. 

Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Scandic Kødbyen reception,