Scandic Kødbyen

Planter, butik, Indretning,
JM Optik: Planteindretning
21. januar 2019
hængende haver, planter, altankasser, trapper,
Hængende haver hos INCUBA
22. februar 2019

Scandic Kødbyen: Fuld af liv, varme og atmosfære

Scandic Kødbyen er et helt særligt hotel. Beliggenhed i det populære Kødbyen i København stiller krav om liv, varme og atmosfære, men det kan det flotte hotel nemt leve op til, og det bidrager deres planteløsning også til

Scandic Hotels har åbnet et helt nyt hotel i det populære område Kødbyen i København. Det er Scandic hotel nummer 26 i Danmark – men netop dette hotel er noget helt særligt og adskiller sig fra de andre Scandic hoteller. Det gør det for at passe bedre ind i området, det ligger i. Kødbyen er udpeget som nationalt industriminde og nyder derved særlig beskyttelse. Det krævede noget særligt af hotellet – både indvendigt og udvendigt. Det fortæller Marianne Pedersen, som er Pre Opening Project Manager hos Scandic Hotels:

”Scandic Kødbyen hotellet er designet med den største respekt for det område, det ligger i, og man ser hurtigt alle referencerne til Kødbyens unikke historie, når man træder inden for dørene. Vi ville gerne designe hotellet med en varm og velkommen atmosfære med en afslappende og hjemlig følelse. Et sted hvor gæster og lokale har lyst til at mødes. Træer og planter signalerer det danske design og giver den ønskede atmosfære. Eksempelvis har vi loungeområde, der er inspireret af den danske sommerhave. Her har vi planter og træer, der giver en god sommerlig stemning”

Rustikke potter i Corten Steel

Løsningen lever op til Scandics værdier

Hos Scandic har de et sæt værdier, som de forsøger at leve op til i alle løsninger de laver – og også i det nye hotel. Værdierne hedder ”Be Bold, Be a Pro, Be You og Be Caring”, og det kommer til udtryk i Scandic Kødbyen, siger Marianne Pedersen:

”Med den noget anderledes løsning vi sammen har valgt, vil jeg mene, at vi både er Bold & Pro, men også You da Scandic Kødbyen er et unikt produkt og I mange henseender træder ud fra mængden. Caring fordi vi vælger rigtige grønne planter.”

Samarbejdet mellem Jydsk Planteservice og Scandic Kødbyen

Det er Marianne Pedersen som har haft den primære kontakt med Jydsk Planteservice, og hun beskriver samarbejdet som godt, og fortæller at Jydsk Planteservice har været både fleksible, hjælpsomme og med gode produkter. Hun siger desuden:

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Malene, indretningskonsulenten, omkring planlægningen, både før og efter åbningen af hotellet. Dagen inden selve åbningen manglede vi mere liv og varme især ved indgangen til hotellet og derfor endte det med at to af designerne tog ned til Jydsk Planteservices showroom, hvor Lars, servicechefen, var meget fleksibel og hjalp med at finde planter til os.”

Mangler du et mødelokale i Kødbyen, København? Så kan du booke et mødelokale hos Scandic Kødbyen her

Har du brug for planteinspiration? Så se vores inspirationsside her

Klik på billedet herunder, og se flere billeder

Vil du vide mere om mulighederne
med planter?

Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Malene Schmidt
Konsulent, Østdanmark