Kontorindretning med planter

Planter er godt indeklimaet og arbejdsmiljøet på kontoret

Kontorindretning kan laves på mange måder og med mange formål. Hos os har vi dog to ting som vores primære fokus: Et godt indeklima og arbejdsmiljø. Derfor er kontorindretning med planter vigtigt for os, og vi kan sammen sikre dig et godt indeklima.

Vi kan tilbyde komplette løsninger med kontorindretning, takket være vores samarbejder med dygtige indretningsdesignere, -arkitekter og professionelle indretningsvirksomheder. Fokus i vores indretningsløsninger er at sikre et godt indeklima og arbejdsmiljø, for et godt indeklima er afgørende for produktivitet, kreativitet og har stor indflydelse på sygefraværet. Derfor er fokus i vores kontorindretning på planter, da planter kan forbedre indeklimaet markant.

Kontor, plantevæg, planter, krukker, sofa,

Kontorindretning med fokus på arbejdsmiljø og indeklima

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt. Det gør medarbejdere mere effektive og mere tilfredse med deres job. Samtidig er et godt arbejdsmiljø også udslagsgivende, når dygtigere medarbejdere svarer på, hvad der er vigtigt for deres arbejdsplads. Det skal være rart at møde ind på arbejde hver dag – og det kan planter hjælpe med.

En investering i godt arbejdsmiljø giver dig faktisk pengene 2,2 gange igen. Det viser en undersøgelse, som Dansk Industri har kigget nærmere på.

Der er mange undersøgelser, som har kigget nærmere på, hvordan man skaber et godt arbejdsmiljø og indeklima. En af de undersøgelser er lavet af den norske forsker Tove Fjeld. Hun har set nærmere på medarbejderes helbred og sygefravær i en virksomhed: Den ene halvdel fik deres kontorer indrettet med planter, mens den anden forblev uden planter. Undersøgelsen viste, at de medarbejdere, som havde planter på kontoret, var mindre 52% mindre syge, og deres fravær fald fra 17% til 6%.

Et andet studie fra samme norske forsker blev lavet i et shoppingcenter. Her oplevede 70% af de besøgende, at shopping centeret havde en bedre atmosfære, og de besøgte centeret 50% oftere end de plejer.

Donga krukker med planter,
Sorte krukker med grønne planter,
Aflange mobile krukker,

Bæredygtigheds- og miljøpolitik

Vi tager bæredygtighed seriøst, derfor har vi en grundig miljøpolitik, hvor vi fortæller om, hvordan vi arbejder med FN’s verdensmål, tager socialt ansvar og laver bæredygtige produkter. Læs mere her

Planter i kontorindretning har flere fordele:

Når man indretter med planter på sit kontor, så får man en lang række fordele med planterne. Det er blandt andet:

 • Renser luften for luftpartikler som benzen og nitrogenoxid
 • Øge luftfugtigheden til den optimale
 • Forbedrer indeklimaet
 • Forbedrer produktiviteten på arbejdspladsen
 • Reducerer støjniveauet
 • Forbedrer kundens/den besøgendes opfattelsesevne
 • Hjælper mennesker til at finde vej rundt i bygninger og store områder

Men udover alle de fordele, vi kan måle, så er der også en række mentale fordele. Planter har nemlig også psykiske fordele som blandt andet:

 • Bedre velvære
 • Mindre stress
 • Mere stimulerende
 • Bedre trivsel
 • Positive pauser

 

Du bliver mindre stresset og mere motiveret, når du er omgivet af planter, vand eller andre naturlige elementer. Selv én plante på dit skrivebord kan have en gavnlig effekt. Læs mere om luftrensende planter her.

Komplet grøn indretning af kontor i hele Danmark

Hos Jydsk Planteservice har vi en lang række gode og professionelle samarbejder med dygtige indretningsdesignere, -arkitekter og andre indretningsvirksomheder. Derfor kan vi tilbyde dig en total løsning på indretning af kontor – i hele Danmark. Vi tager os af planterne og de grønne og kreative løsninger, og vores samarbejdspartner vil hjælpe dig med møbler. Sammen vil vi finde en løsning, som er god for indeklimaet, sikrer et godt arbejdsmiljø – men også en løsning, der er både grøn og bæredygtig.

For ligesom vi har høje krav til os selv, når det kommer til vores miljøpolitik og bæredygtighed generelt, så stiller vi også høje krav til vores samarbejdspartnere. En grøn løsning skal ikke kun være grøn udvendigt, men også indvendigt.

Så hvis du har brug for en professionel grøn kontorindretning med planter og godt indeklima og arbejdsmiljø – så hjælper vi dig meget gerne! Vi kan hjælpe med:

Vil du vide mere om kontorindretning?

Vil du vide mere om kontorindretning?

Hvis vi skal hjælpe dig med at indrette dig kontor med planter Eller du har brug for et bedre arbejdsmiljø eller indeklima

Så kontakt os endelig! Det er helt uforpligtende.

Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

FÅ ET TILBUD PÅ …

Planteindretning,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!