Trekantens Planteservice

Trekantens Planteservice
-slår sig sammen med Jydsk Planteservice A/S

Trekantens Planteservice er blevet overdraget til Jydsk Planteservice A/S, og alle nuværende kunder vil fortsat nyde godt af samme priser og betingelser, blot med endnu flere muligheder for grønne løsninger.

Jydsk Planteservice forpligter sig til at opretholde en høj standard af service for at sikre, at din kontorbeplantning forbliver præcis, som den var hos Trekantens Planteservice.

Vi ser frem til vores kommende samarbejde og til at byde dig velkommen som kunde hos os. Vi er spændte på de mange perspektiver, der ligger forude.

Velkommen som kunde

Fra den 1. september 2023 har Malene Lander besluttet at overdrage driften af Trekantens Planteservice til Jydsk Planteservice. Malene vil fortsætte hos Jydsk Planteservice som Rådgiver i grønne løsninger med fokus på silkeplanter og kreative buketter. Vi er glade for at kunne inkludere Malene Lander og de tidligere kunder hos Trekantens Planteservice i vores virksomhed. Vi er overbeviste om, at denne overgang vil gå nemt.

Vi ser frem til at præsentere dig for vores omfattende serviceudvalg og det brede sortiment af produkter, der vil være tilgængelige for dig som kunde fremadrettet.

Malene Lander kommenterer opkøbet: “Mit kendskab til Jydsk Planteservice strækker sig over flere år i branchen. De har dygtige medarbejdere, leverer høj kvalitet og kan tilbyde et bredt udvalg af grønne løsninger til virksomheder – både indendørs og udendørs. I er derfor i trygge hænder og vil nu have mulighed for at samle alle jeres grønne servicebehov under ét (grønt) tag. I kan finde en oversigt over, hvordan Jydsk Planteservice kan hjælpe jer her:
https://jydsk-planteservice.dk/services-og-ydelser/

Malene Lander siger også:

”Jeg ønsker at sige mange tak til alle kunder i Trekantens Planteservice for vores gode samarbejde. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Jeg glæder mig dog også til at blive en del af Jydsk Planteservice, og I kan roligt gøre det samme.”

Malene og jørgen,
Jørgen Lund & Malene Lander

Udvidede muligheder inden for kontorbeplantning

Fremover vil vi kunne tilbyde tidligere kunder hos Trekantens Planteservice et bredere udvalg af spændende krukker, planter, buketter, sæsonartikler, plantevægge og webshop. Med vores lange historie inden for kontorbeplantning ser vi frem til at udbygge samarbejdet. Vi kan tilbyde dig en bred vifte af valgmuligheder.

Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående. Vi er dedikerede til at imødekomme dine behov, og du er altid velkommen til at kontakte os.

Hverdagen kommer dog ikke til at ændre sig særlig meget for nogen af ovenstående, da planen er at alle gartnerne beholder de kunder, som de indtil nu har serviceret, samt at de øvrige ansatte får tilbudt job i lignende stillinger, i det omfang dette er muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Trekantens planteservice,