Grønne mosvægge
og cirkler

Spændende indretning med mosvægge og træpaneler. Dekorative akustikforbedrende moscirkler pryder enderne af kontoret. Se mere her

Moscirkler | Mosvægge | Interiør

Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning

Sender et grønt signal til kunder og medarbejdere

Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning vil gerne skille sig ud. Det gør de ved at tænke grønt hele vejen rundt i deres bygninger, men det er tit svært at vise. Derfor ønskede de en grøn løsning med mosvægge, moscirkler og planter, som kunne sende det rigtige signal til deres kunder og medarbejdere.

Der er både kamp om at skaffe kunder og de rigtige medarbejdere. Det gælder næsten alle brancher, og også hos Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning. De vil gerne skille sig ud, så de kan tiltrække dygtige medarbejdere, og gøre sig attraktiv for kunder. Derfor har de investerede i grønne løsninger igennem hele deres virksomhed, og én af måderne, de kan vise det på, er ved at have en grøn indretning. Det fortæller Benny Tolstrup, som er Udlejer for Erhverv hos Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning:

”Vores idé var at vise ud ad til, at vores virksomhed er grøn. Vi er med i den grønne omstilling, både i vores byggerier, affaldssortering, opvarmninger af kontorerne, maskiner, biler osv. Vi er grønne hele vejen rundt, og det er den her grønne løsning med mosvægge, moscirkler og planter med til at signalere til kunder og medarbejdere.”

Markant ændring

Bedre arbejdsmiljø fra dag 1

Der gik ikke lang tid, før de hos Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning kunne mærke en forskel. Både fysisk og mentalt. For resultatet er endnu bedre, end de havde turde håbe på, og det har allerede haft en klar effekt på arbejdsmiljøet:

”Vi er rigtig glade for resultatet. Det er fantastisk faktisk. Vi har et åbent kontormiljø, men vi har fået skabt nogle rum med de mobile løsninger. Vores medarbejdere trives bedre. Som alle mennesker, der får noget nyt, så er det spændende og dejligt med noget fornyelse. Derudover tror jeg også, det er en fordel, når vi skal tiltrække nye medarbejdere, fordi vi har fået så gode omgivelser,” fortæller Benny Tolstrup.

Men der har også været en ekstra sidegevinst til de grønne løsninger, vi har leveret, fortæller Benny:

”En ekstra side gevinst er, at det er godt for akustikken. Sammen med de planter, vi også har fået fra Jydsk Planteservice, så kan vi virkelig mærke en effekt på støjniveauet i vores åbne kontorlandskab”

Kontorlandskab, moscirkler, mosvæg,

Tænk anderledes

Et maleri kunne også være pænt, men...

Inden valget faldt på de to store mosvægge og de mange moscirkler, der nu hænger hos Viborg Bolig- og Erhvervsudlejning, så var de omkring andre løsninger også. Blandt andet kunst eller et maleri. Men i sidste ende var det alligevel mosvæggen, der vækkede den største interesse, fortæller Benny Tolstrup:

”Et maleri kunne selvfølgelig også være pænt, men det her er en anden type kunst. Det er levende kunst, og det er vildt spændende og inspirerende.”

Men det var dog også lidt spændende at skulle vælge en utraditionel løsning, og derfor var det vigtigt, at de kunne få den rette sparring. Den kunne vores Design- og Indretningskonsulent i Viborg, Gitte Frydensberg, heldigvis hjælpe med, og så forsvandt den sidste usikkerhed:

”Vi har haft et fantastisk samarbejde med indretningskonsulenten fra Jydsk Planteservice, Gitte Frydensberg. Vi var i starten lidt usikre på det, men Gitte har været så god til at guide os. Hun har virkelig været godt oppe på tæerne, og været god til at komme forbi, svare på alle vores spørgsmål, og så har hun fra første møde helt tydeligt fanget, hvad vi ønskede og havde brug for.”

Store runde mos cirkler, kontormiljø,

De besøgende

God respons fra de besøgende

Udover at Benny Tolstrup og alle medarbejderne er tilfredse med løsningen, så var det også vigtigt, at løsningen sendte de rigtige signaler til besøgende. Det gør den heldigvis, fortæller Benny:

”De besøgende vi har haft, har taget imod mosvæggen med forbavselse og undret sig over, om det virkelig var ægte. Det er det første, du ser, når du træder ind, og det passer bare rigtig godt ind. Så der er ikke mange besøgende, som ikke bemærker det.”

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med grønne løsninger, så er du meget velkommen til at kontakte os i formularen herunder.

Grønt kontormiljø, moscirkler, corten stål krukker,

Mosløsninger og muligheder

Vil du vide mere om mulighederne med mosvægge?

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med lignede projekter. 

Udfyld formularen her under så kontakter vi dig. 

Leif Larsen
Leif Larsen

Ekspert i plantevægge og mosvægge

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Mosvægge, kontor, akustikpanel,