ATRIUM COPENHAGEN TOWERS

Opdatering af Crowne Plazas Atrium i Copenhagen Towers. Atrium indeholder mere end 2900 planter og 90 forskellige arter. Læs og se det nye look her

Etablering | Vedligeholdelse

Indretning af...

Atrium Copenhagen Towers

Høje træer op til 8 meter, et hav af farver og et helt unikt design. Når du træder indenfor i Crowne Plazas Atrium i Copenhagen Towers, så bliver du overvældet af positive indtryk og naturterapi fra de mere end 2900 planter.

Crowne Plazas Atrium i Copenhagen Towers er helt enestående i Danmark. Fra du ankommer foran bygningen, får du med det samme øje på de mange træer, planter og farver, som vokser indenfor i det store Atrium – og du bliver ikke mindre imponeret, når du træder ind ad dørene.

Atrium har været under en større udskiftning af træerne, men udskiftningen har været meget positiv for både Crowne Plaza, deres medarbejdere og besøgende. For den mere varierede beplantning giver en masse fordele for indeklimaet og det æstetiske udtryk.

Der er i alt brugt mere end 2900 planter i atriet. Det er fordelt på 44 plantearter mindre end 100 cm og 47 plantearter større end 100 cm. De højeste er 8 meter høje, og i alt er der over 50 træer højere end 3 meter. Kombineret med alle de andre planter i varierende højder, farver og udtryk giver det en helt unik og imponerende oplevelse, når du træder indenfor.

Ændring af udtryk

En større udskiftning af beplantningen i Atrium Copenhagen Towers

Atrium Copenhagen Towers har før været fyldt med 55 Bucida Buceras (Sort Oliven) træer. Bucida træer er dog utroligt lyskrævende, og trods mange års forsøg på at få træerne til at vokse tilfredsstillende med blandt andet kunstig belysning, så måtte vi sammen med Crowne Plaza Copenhagen Towers til sidst indse, at bucida træerne aldrig ville blive lige så flotte, som hverken vi eller Crowne Plaza Copenhagen Towers forventede og håbede. 

 

Crowne Plaza Copenhagen Towers Atrium udendørs,
Afspil video

De gamle bucida træer i Atrium Copenhagen Towers går dog selvfølgelig ikke til spilde, men bliver derimod genbrugt. 15 af dem er blevet transporteret til vores eget drivhus i Kolding, hvor de får nyt liv og derefter genbruges hos andre kunder, når træerne igen har en kvalitet og standard, som vi stolt kan vise frem. De resterende 40 træer er blevet transporteret til friland i Spanien, hvor de vil blive restaureret under åben himmel. Det forventes, at cirka 90 % af træerne vil blive genoprettet. Desuden vil lastbilerne fra Spanien, der leverede de nye træer til Atrium i Copenhagen Towers, også bringe de gamle bucida træer tilbage til Spanien. På den måde undgår vi at køre tomme lastbil hele vejen fra Danmark til Spanien – en ansvarlig win-win.

Atrium Copenhagen Towers,

Trivsel og velvære

Planter til gavn for indeklimaet i Atrium Copenhagen Towers

Udover det nye visuelle udtryk, er de mange nye planter også gavnlige for både den fysiske og mentale sundhed. Blandt de 2900 planter findes nemlig en hel skov af luftrensende og støjabsorberende egenskaber. Planterne har nemlig den kvalitet, at de optager og neutraliserer usunde partikler i luften, mens de samtidig omdanner CO2 til ilt. Dette resulterer i et langt bedre indeklima, som mange undersøgelser viser, fører til et lavere fravær på grund af sygdom, reduceret træthed og mindre hovedpine blandt medarbejdere og besøgende.

En anden fordel ved planterne er deres evne til at regulere luftfugtigheden. Når planterne frigiver ilt, frigiver de også fugt. En højere luftfugtighed, ideelt set omkring 40-50%, kan bidrage til et bedre koncentrationsniveau og mindske luftbårne vira. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på luftfugtigheden i et arbejdsmiljø, og planterne kan i denne sammenhæng være en løsning.

I sidste ende er de nye planter i Atrium Copenhagen Towers ikke kun gavnlige for det æstetiske og den fysiske sundhed, men også for den mentale sundhed. For når du byder naturen indenfor, bidrager naturen nemlig til en mere afslappet, kreativ og tilfreds livsstil. Det er, fordi vi slapper bedre af i naturen og blandt planter, og det gælder også, når vi tager planter med indenfor.

Eksotiske planter og planterådgivning

Har du et projekt, hvor du ønsker et unikt udtryk, men mangler du den rette planterådgivning? Så hjælper vi naturligvis altid gerne, som vi også gjorde det i Atrium Copenhagen Towers. Det er naturligvis gratis og uforpligtende. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med mere info.

Indendørs bede med planter,

Nytænkning og planlægning

Vil du vide mere omkring denne typer projekter?

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med lignede projekter. 

Udfyld formularen her under så kontakter vi dig. 

Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Copenhagen Towers udefra,