Derfor skal alle have
planter til kontoret

GRØN VIDEN

Grønt arbejdsmiljø

Planter til kontoret kommer med et hav af fordele

Du bliver mindre stresset og mere motiveret, når du er omgivet af planter, vand eller andre naturlige elementer. Selv én plante på dit skrivebord kan have en gavnlig effekt.

Lange arbejdsdage i kedelige og sterile arbejdsmiljøer, hvor den eneste motivationsfaktor de har, er den, de selv kan fremtvinge. Det er desværre hverdag for rigtig mange danskere. Men sådan behøver det ikke at være.
Et helt nyt studie viser, at alle mennesker har en instinktiv træng til at være blandt natur, som mennesker har været siden sine første dage på jorden. De mange timer indenfor, afskåret fra naturen, er stadig forholdsvis nyt for vores kroppe, og det fungerer stressende og demotiverende.
Løsningen er, viser studiet, at flytte naturen med indenfor på kontoret, og her kan selv én plante have en gavnlig effekt.

Mange forskellige muligheder for planter til kontoret

Den bedste effekt med natur og planter til kontoret får du gennem en plantevæg eller en vandvæg, som både kan fungere stressreducerende, motiverende og også renser luften og øger luftfugtigheden til den optimale. Det er dog for mange et for stort projekt, og derfor kan en mindre, men stadig effektiv, løsning være at få bord- og vindues planter til kontoret.Planter er levende og har dokumenterede effekter på det både psykiske og fysiske helbred, fordi de renser luften og virker afstressende. På den måde kan planter til kontoret være med til at nedsætte antallet af sygedage, øge produktiviteten og meget merePlanter er levende og har dokumenterede effekter på det både psykiske og fysiske helbred, fordi de renser luften og virker afstressende. På den måde kan planter til kontoret være med til at nedsætte antallet af sygedage, øge produktiviteten og meget mere
Lounge område med planter og grøn plantevæg,

Hvilke andre fordele har planter til kontoret?

Men planter til kontoret har mange andre dokumenterede effekter og fordele. Det kan eksempelvis være:

Læs mere om det nye studie her

Plantegruppe med kaktusser på kontor,

Kaktus er en af de bedste planter til at eliminere baktier og reducere stråling.
Derudover absorberer kaktuser kuldioxid og frigiver luft, og er derfor ekstra god til at supplere med ilt i små rum.

NASA's planteundersøgelse

NASA har lavet en undersøgelse af forskellige planter for at finde ud af, hvilke planter til kontoret der bedst optager forurenede stoffer, som flyver rundt på eksempelvis kontorer. Det viste sig, at Fredsliljen var den, der klarede opgaven bedst, men også Svigermors skarpe tunge scorede blandt andre højt. Af andre planter, der var højt på listen, var også:

Naturlig luftrenser alle steder

Hos Jydsk Planteservice har vi sikret bedre indeklima og luftighed i både store og små lokaler, og naturligvis altid med smukke løsninger. Vi leverer og servicerer planter i hele Danmark til mere end 6.500 virksomheder og offentlige institutioner. Det gør os til Danmarks førende – og det forpligter. Derfor har vi ansat mange forskellige eksperter på alt fra skadedyrsbekæmpelse til indretning, så vi sammen kan sikre dig den bedste løsning, uanset din udfordring, dit ønske eller behov måtte være.

Andre interessante emner om planter til kontoret:

Vil du læse meget mere om indeklima? Så kan du gøre det her

Er du interesseret i en smuk plante- eller mosvæg? Så kan du se mere inspiration her. Vi bruger systemet fra Natural Greenwalls

Vil du læse mere om vores planteservice?

Har du brug for hjælp med planter og lys?

Så udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

 

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Vindueskarm i mødelokale med aflang potte med grøn plante,