Kolding storcenter
En grønnere oplevelse

Kolding Storcenter har gjort det til en grøn oplevelse at tage på shopping. Med planter, plantevæg og grønne områder er du blandt naturen

Indretning | Planteservice

Byd dine gæster velkommen

Grøn indretning til det Storcenteret i Kolding

Kolding Storcenter har gjort det til en grøn oplevelse at tage på shopping. Med planter, plantevæg og grønne områder er du blandt naturen, når du går fra butik til butik. Til gavn for både indeklimaet, akustikken og velværet.

Hos Kolding Storcenter har man lavet et større redesign af det 62.000m2 store center. Jyllands største shopping center har besøgende fra hele Syddanmark, og det forpligter. Derfor har Kolding Storcenter gennemgået et større grønt redesign, som ikke kun kommer de mere end 120 butikker til gode – men også de mange kunder og besøgende, der hver dag bruger flere timer i centeret. Besøg centeret her: https://koldingstorcenter.dk/

Kolding Storcenter er blevet udsmykket med en meget speciel og flot plantevæg rundt om en af de bærende søjler. Det er det danske og bæredygtige Natural Greenwalls–plantevægssystem, som snorer sig omkring søjlen med planter i forskellige grønne nuancer, som skal være med til at rense luften og give et grønt pusterum. Derudover er der i hele centeret placeret planter i og omkring bænke, så der er plads til at tage en grøn og rolig pause under planterne.

Grønne oaser

Kolding Storcenter: Tag en grøn pause

Fokus i redesignet af Kolding Storcenter har været, at det skal være hyggeligt for alle at tage i storcenteret. Derfor er det vigtigt, at der også er plads til at tage en pause mellem besøgende i de mange butikker. Her er bænke med indbygget plads til planter en vigtig del.

Plantevalget til disse bænke er faldet på store og fyldige planter, som der både er mulighed for at sidde under, men som også fylder i højden og bredden, så man ikke kan undgå at lægge mærke til dem.

Herunder ses en rund plantevæg (plantesøjle) 

Plantesøjle i Kolding Storcenter,

Fordele ved planter

Bedre indeklima og mindre støj i Kolding Storcenter

De mange nye planter i Kolding Storcenter er også med til at mindske støj og forbedre indeklimaet. Planter er nemlig med til at rense luften, og det kan være nødvendigt i et shopping center, som strækker sig over så mange kvadratmeter. Samtidig giver planterne dig også en følelse af at være blandt naturen, ligesom det også sender et signal om, at her er friskt, tænkt naturlige løsninger, og at der ikke mindst er hyggeligt.En norsk undersøgelse har set nærmere på, hvad det betyder at have planter i et shopping center. Her redesignede de norske forskere et shopping center med planter og grønne løsninger, nøjagtigt som Kolding Storcenter nu har gjort, og resultatet viste, at 70 % af de besøgende fortalte, at det grønne redesign gav centeret en bedre atmosfære – og antallet af besøg i centret steg med hele 50 %. Læs mere om undersøgelsen her

Et godt førstehåndsindtryk

Også førstehåndsindtrykket ved Kolding Storcenter har fået et gennemgående redesign. Stilen med bænkene og de mange planter er også bragt udenfor, hvor der også er plads til at sidde i solen under de høje planter, træer og buske.

Alle planterne både ude og inde bliver passet og serviceret af professionelle gartnere fra Jydsk Planteservice. Gartnerne sørger for, at planterne bliver gødet, beskåret, vandet, støvet af og altid står friske, grønne og i fuld vækst. Derfor kommer gartnerne også forbi regelmæssigt og holder øje med, at det hele er, som det skal være.

Udendørs stål krukker med Acer, Runde krukker med siddeplads,

Planter som er brugt i Kolding Storcenter

Krukker og bænke

Udendørs

Plantevæg

Vil du vide mere om mulighederne med planter?

Udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Bænk med planter,