Lillebælt Gruppen

Blixens, OPS Gellerup, plantemiljø, gellerup,
Blixens – Gellerup OPS – Årets byggeri 2019
10. december 2019
Bovieran,
Bovieran fremtidens seniorboliger
1. maj 2020

Lillebælt Gruppen skiller sig ud i Odense centrum

Lillebælt Gruppen stod overfor en udfordring i Odense. Der bliver bygget til højre og venstre, så hvordan kunne de skille sig ud? Løsning blev en stor atriumgård med masser af planter, et bucida-træ og en fantastisk plantevæg

I hjertet af Odense bliver der lige nu bygget stort og småt, og der er stor konkurrence om nye lejere og ejere til de mange bygninger. Så hvordan skiller de mange nybyg og renovationer sig ud fra de andre? Det har Lillebælt Gruppen fundet en grøn løsning på inde på Asylgade i Odense C. – og vi har været med til at lave en innovativ atriumgård med plantevæg, mobile planteløsninger og et smukt indendørs træ.

Planteindretning Asylgade

Lillebælt Gruppen byggede gammel skole om til moderne lejligheder

Der var engang en skole på Asylgade 7. I dag har Lillebælt Gruppen renoveret det hele, så det både huser virksomheder og lejligheder. Stedet har en masse historie, som skulle med over i det nye – men det var ikke alle arealer, der var lige optimale at udnytte. Derfor skulle det fyldes ud med noget attraktivt, spændende og inspirerende – det skulle fyldes ud med noget grønt, fortæller Henrik Rasmussen, Afdelingsdirektør hos Lillebælt Gruppen:

”Det var noget, jeg fandt på. Det er en gammel skole, vi har renoveret, hvor dette lokale var et samlingslokale. Det areal kunne vi ikke udnytte til samlingslokale længere, så vi måtte gøre noget andet – og noget særligt for lejerne, ellers var det bare spildplads. Nu er det noget fælles og noget smukt, hvor du bliver glad for at være og komme ind”

Lillebælt Gruppen bygger indendørs atriumgård

En indendørs have i centrum af Odense

Odense er en smuk by med masser af historie, eventyr og natur. Så det ville Lillebælt Gruppen gerne afspejle indenfor. Derfor tog de fat på Jydsk Planteservice, hvor Design- og Indretningskonsulent Britta Poulsen sammen med Henrik Rasmussen fra Lillebælt Gruppen sammen fandt en løsning, som alle er imponerede over:

Alle er imponeret af den ejendom. Det at beboerne og medarbejderne på kontorerne har et åbent stort atrium, de kan gå ud i, og så have en lille indendørs have i centrum af Odense, er helt fantastisk. Det er sågar en mobil løsning, så beboerne kan flytte rundt, hvis de har lyst. Der er ikke mange andre, der har et fællesareal som vores, så vi er meget stolte af løsningen. Heldigvis er alle også meget glade for at bo derinde, selvom der er mange steder, hvor der bliver bygget.”

Leder du efter noget lignende det, Lillebælt Gruppen har lavet?

Hvis du vil se nogle af vores andre projekter, så kan du klikke her

Leder du efter inspiration?  Så se vores inspirationsside her

Du kan også kontakte os på nedenstående formular

Vil du vide mere om mulighederne
med planter?

Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.
Britta H. Poulsen
Konsulent, Fyn og Sydjylland