Planteindretning
Lillebælt Gruppen

En unik planteindretning hos Lillebælt Gruppen i Odense. Planter som afskærmning mellem de enkelte lejemål, i den store atriumgård blev der også plads til et bucida-træ og en fantastisk plantevæg

Indretning | Planteservice

I hjertet af Odense

Lillebælt Gruppen skiller sig ud i Odense centrum

Lillebælt Gruppen stod overfor en udfordring i Odense. Der bliver bygget til højre og venstre, så hvordan kunne de skille sig ud? Løsning blev en stor atriumgård med masser af planter, et bucida-træ og en fantastisk plantevæg

I hjertet af Odense bliver der lige nu bygget stort og småt, og der er stor konkurrence om nye lejere og ejere til de mange bygninger. Så hvordan skiller de mange nybyg og renovationer sig ud fra de andre? Det har Lillebælt Gruppen fundet en grøn løsning på inde på Asylgade i Odense C.– og vi har været med til at lave en innovativ atriumgård med plantevæg, mobile planteløsninger og et smukt indendørs træ.

Renovering

Lillebælt Gruppen byggede gammel skole om til moderne lejligheder

Der var engang en skole på Asylgade 7. I dag har Lillebælt Gruppen renoveret det hele, så det både huser virksomheder og lejligheder. Stedet har en masse historie, som skulle med over i det nye – men det var ikke alle arealer, der var lige optimale at udnytte. Derfor skulle det fyldes ud med noget attraktivt, spændende og inspirerende – det skulle fyldes ud med noget grønt, fortæller Henrik Rasmussen, Afdelingsdirektør hos Lillebælt Gruppen:

”Det var noget, jeg fandt på. Det er en gammel skole, vi har renoveret, hvor dette lokale var et samlingslokale. Det areal kunne vi ikke udnytte til samlingslokale længere, så vi måtte gøre noget andet – og noget særligt for lejerne, ellers var det bare spildplads. Nu er det noget fælles og noget smukt, hvor du bliver glad for at være og komme ind”

Monstera blad,
Afspil video

Grønne rum

En indendørs have i centrum af Odense

Odense er en smuk by med masser af historie, eventyr og natur. Så det ville Lillebælt Gruppen gerne afspejle indenfor. Derfor tog de fat på Jydsk Planteservice, hvor Design- og Indretningskonsulent Britta Poulsen sammen med Henrik Rasmussen fra Lillebælt Gruppen sammen fandt en løsning, som alle er imponerede over:Alle er imponeret af den ejendom. Det at beboerne og medarbejderne på kontorerne har et åbent stort atrium, de kan gå ud i, og så have en lille indendørs have i centrum af Odense, er helt fantastisk. Det er sågar en mobil løsning, så beboerne kan flytte rundt, hvis de har lyst. Der er ikke mange andre, der har et fællesareal som vores, så vi er meget stolte af løsningen. Heldigvis er alle også meget glade for at bo derinde, selvom der er mange steder, hvor der bliver bygget.”
Planter som afskærmning, Oliven indendørs,

Leder du efter noget lignende det, Lillebælt Gruppen har lavet?

Hvis du vil se nogle af vores andre projekter, så kan du klikke her

Leder du efter inspiration?  Så se vores inspirationsside her

Du kan også kontakte os på nedenstående formular

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Plantevæg, Bucida, Plantekummer, grønne planter,