Planter til
studerende

GRØN VIDEN

Planter til de unge

Billige planter til studerende

Er du flyttet fra, alt det du kendte? Skal du skabe dig et nyt hjem? Så skal du selvfølgelig også have planter til at skabe hygge og hjælpe med at rense luften. Men som studerende dækker SU’en ikke meget – derfor får du her idéer til billige planter, hvis du som studerende leder efter planter på budget.

Planter på budget: Er du studerende og flyttet i egen lejlighed for første gang, finder du hurtigt ud af, at der er mange ting, der kan være dyre. Derfor er det vigtigt at lave et budget og prioritere de rigtige ting. Det er vigtigt, at du får skabt dig et hjem, for det er trods alt her, du skal opholde dig det meste af tiden, når du læser op, slapper af eller får venner på besøg. – og hvad er mere hyggeligt end planter? Derfor giver vi dig her gode idéer, hvis du leder efter planter på budget.

Grønne fingre eller ej?

Uanset om du har ”grønne” fingre eller ej, er der altid mulighed for at finde planten, der passer til dit temperament. Mulighederne med planter er utallige. Men har du ikke grønne fingre, og leder du efter planter på budget, så er det vigtigt, du vælger planter, der er nemme at passe og samtidig en udsmykning i sig selv.

Pengeplanten / Peperomia

Pengeplanten – alene navnet er fantastisk. Desværre må vi afsløre, at der ikke vokser penge ud af den. Men pengeplanten, eller Pilea Peperomioides, som den rigtigt hedder, er en god, hvis du leder efter planter på budget, fordi den er nem at passe. Her tre gode råd til at passe pengeplanten:
MASSER AF LYS
– Den skal have masser af naturligt lys
OVERVAND PLANTEN OG DEN DØR
– lad planten tørre ud mellem hver vanding. Hellere vande igennem end en lille sjat jævnligt.
TAG IKKE FEJL
– overvanding kan vise sig som gule kedelige blade – man tror måske planten er tørstig men det er oftest ikke tilfældet.

Napoleonshat (Kalanchoe beharensis)

Napoleonshat er ikke kun en kage, det er også en flot plante. Oprindeligt kendt som Kalanchoe Beharensis, men senere døbt Napoleonshat på grund af sine blade. Den er oprindeligt fra Madagascar, men fungerer rigtigt godt indenfor og er perfekt, hvis du leder efter planter på budget. To gode råd:
SPAR PÅ VANDET
– lad planten tørre let ud mellem vandingerne.
LAD SOLEN SKINNE
– placer den gerne i fuld sol.

Monstera / bloggerplanten

Bloggerplanten. Du vidste nok, at den ville være på listen, for Monstera, eller ”Bloggerplanten”, som den er blevet navndøbt, er en af de mest moderne og trendy planter netop nu. Med god grund. Den er flot, billig og nem at passe.
EN NEM PLANTE
– til den moderne ”studenterhybel”.
INGEN PLANTER ER ENS
– lige som mange andre planter er hver enkelt monstera unik. De smukke grønne blade giver et kunstnerisk udtryk.
VANDES OFTE – Placer gerne din monstera uden direkte sol og vand ca. 1. gang ugentligt.
SPAR PÅ VANDET – lad planten tørre let ud mellem vandingerne.
LAD SOLEN SKINNE – placer den gerne i fuld sol.

Kaktus / sukkulenter

De måske bedste planter på budget, og til folk født uden de mindste grønne fingre, er kaktusser og sukkulenter. De kræver meget lidt vand og kan stå stor set overalt. Du skal blot nyde den flotte, rustikke plante.
TAKNEMMELIGHED
– nok det mest rammende ord for disse kaktusser og sukkulenter. De findes i utallige farver, former og faconer. De kan godt være en lidt ”dyr” investering i starten, men de er pengene værd. For glemmer du at passe disse planter, vil du opleve at de ikke ”glemmer” dig. Tværtimod vil du – med lidt held – opleve at de sætter blomster. Derfor er de gode planter på budget.
EN SJAT HIST OG PIST
– vær yderst sparsom med vand – det er bedre at vande planten ordentlig igennem end en sjat hist og pist.

Planter på budget: Retroplanter er in

Du kan sikkert huske mange at de nævnte planter fra dit barndomshjem eller måske helt tilbage til dine bedsteforældres hjem –  retroplanter er nemlig in igen. Retroplanter er lig med hygge, stemning og ikke mindst kærlighed.

Skal vi hjælpe din virksomhed med retroplanter? Så kontakt os gerne!

Vi kan også hjælpe med en flot plantevæg fra vores leverandør, Natural Greenwalls?

Skal din virksomhed have retroplanter?

Udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Monstera plante i terracotta krukke,