Planteindretning – Green Hydrogen Systems

Mosvægge, kontor, akustikpanel,
Grønne mosvægge og cirkler
21. juni 2022
Sofa, Fletkurv med plante,
Pier 5: Grøn oase
9. august 2022

Green Hydrogen Systems: Simpelt og eksklusivt

Hos Green Hydrogen Systems i Kolding har vi hjulpet dem med at indrette deres moderne lokaler. Træpaneler, mødestationer og åbne kontorlandskaber skulle skærmes af med grønne planter på en simpel, men eksklusiv måde.

Simpelt og eksklusivt. Det var den opgave, vi blev stillet overfor hos Green Hydrogen Systems i Kolding, hvor deres meget moderne kontor, skulle indrettes med grønne planter. Opgaven er løst af vores dygtige Design- og Indretningskonsulent i Kolding, Mette Offersen. Vi er altid klar til at give planterådgivning til din virksomhed, hvor vores indretningskonsulenter tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og matcher med vores over 400 plantetyper og 200 krukker.

aflange grå krukker, strelitzia,
Araucaria, karakoram krukker,
Reol med plantekasser, kontorindretning,

Åbne kontorlandskaber hos Green Hydrogen Systems

Green Hydrogen Systems er en dansk virksomhed, der er førende indenfor effektiv, standardiseret og modulære elektrolysatorer, som anvendes til lokal produktion af grøn brint ved hjælp af vedvarende elektricitet. Med andre ord: De er en moderne og futuristisk virksomhed, der tænker og arbejder grønt til dagligt. Det skulle deres indretning naturligvis også afspejle.

Læs mere om Green Hydrogens Systems her: https://greenhydrogensystems.com/

Bygningen er indrettet med store åbne kontorlandskaber, små arbejds- og mødestationer samt med flotte træpaneler og stilrene møbler. Derfor blev det vores opgave at spille sammen med den indretning, samtidig med at planterne godt måtte afskærme lidt på en simpel og eksklusiv måde.

Reception, Stor grå krukker, Sort Oliven,

Smukke træer og eksotiske planter

Til indretningen har vi hjulpet med at finde reoler, der passer perfekt til vores plantekasser, og som kan afskærme lokalerne fra hinanden, uden at bryde for meget med det åbne kontorlandskab. Vi har også udvalgt planter med en stor bladfylde, der vokser flot op i lokalet, som eksempelvis palmen Strelitzia Nicolai.

I receptionen har vi indrettet med et smukt Bucida Buceras træ, også kaldet Sort Oliven, som er et af vores flotteste og mest eksklusive indendørs træer til erhverv. Træet er kendt for at have et flot, tæt løv som spreder sig ud i en krone, der kun bliver flottere med alderen. Det er et smukt træ, som dog kræver en masse lys og den rette pasning. Heldigvis er vores dygtige gartnere på sagen og sørger for, at træet får den rette service, så det altid står flot og grønt.

Reol med planter, Plantekasser på reol,

Gratis planterådgivning til virksomheder

I hele landet har vi dygtige Design- og Indretningskonsulenter ansat, som er klar til at hjælpe din virksomhed med planterådgivning. Vi er eksperterne i planter og kan nemt finde noget, der matcher jeres behov. Hvis du ønsker at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os i formularen herunder.

Calathea, stole, grå potte,
infoskærm, grøn plante, trævæg,
Grå skjulere i vinduet, grønne planter,
Vil du vide mere om mulighederne
med planter?
Udfyld formularen herunder så kontakter jeg
-eller én af mine kolleger dig hurtigst muligt.
  • Træffer vi dig ikke på telefonen, sender vi en mail.
  • Den lokale medarbejder vil kontakte dig
  • Vi forbereder os, inden vi ringer til dig.