Planteløsning
– Green Hydrogen Systems

Hos Green Hydrogen Systems i Kolding har vi hjulpet dem med en grøn indretning af deres moderne lokaler.

Rådgivning | Planteservice

Green Hydrogen Systems

Simpelt og eksklusivt planteløsning

Hos Green Hydrogen Systems i Kolding har vi hjulpet dem med at indrette deres moderne lokaler. Træpaneler, mødestationer og åbne kontorlandskaber skulle skærmes af med grønne planter på en simpel, men eksklusiv måde.

Simpelt og eksklusivt. Det var den opgave, vi blev stillet overfor hos Green Hydrogen Systems i Kolding, hvor deres meget moderne kontor, skulle indrettes med en grøn planteløsning. Opgaven er løst af vores dygtige Design- og Indretningskonsulent i Kolding. Vi er altid klar til at give planterådgivning til din virksomhed, hvor vores indretningskonsulenter tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov, og matcher med vores over 400 plantetyper og 200 krukker.

Afskærmning

Åbne kontorlandskaber hos Green Hydrogen Systems

Green Hydrogen Systems er en dansk virksomhed, der er førende indenfor effektiv, standardiseret og modulære elektrolysatorer, som anvendes til lokal produktion af grøn brint ved hjælp af vedvarende elektricitet. Med andre ord: De er en moderne og futuristisk virksomhed, der tænker og arbejder grønt til dagligt. Det skulle deres indretning naturligvis også afspejle.

Læs mere om Green Hydrogens Systems her: https://greenhydrogensystems.com/

Bygningen er indrettet med store åbne kontorlandskaber, små arbejds- og mødestationer samt med flotte træpaneler og stilrene møbler. Derfor blev det vores opgave at spille sammen med den indretning, samtidig med at planterne godt måtte afskærme lidt på en simpel og eksklusiv måde.

Stor sort oliven i grå krukke, Reception med stor plante,

Indret med

Smukke træer og eksotiske planter

Til indretningen har vi hjulpet med at finde reoler, der passer perfekt til vores plantekasser, og som kan afskærme lokalerne fra hinanden, uden at bryde for meget med det åbne kontorlandskab. Vi har også udvalgt planter med en stor bladfylde, der vokser flot op i lokalet, som eksempelvis palmen Strelitzia Nicolai.

I receptionen har vi indrettet med et smukt Bucida Buceras træ, også kaldet Sort Oliven, som er et af vores flotteste og mest eksklusive indendørs træer til erhverv. Træet er kendt for at have et flot, tæt løv som spreder sig ud i en krone, der kun bliver flottere med alderen. Det er et smukt træ, som dog kræver en masse lys og den rette pasning. Heldigvis er vores dygtige gartnere på sagen og sørger for, at træet får den rette service, så det altid står flot og grønt.

Gratis rådgivning

Vil du vide mere om planteløsninger?

Vi har rådgivere i hele landet, så uanset hvor du holder til kan vi hjælpe dig med kontorbeplantning, læs mere om kontorbeplantninger her

eller udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig. 

Aflange sandfarvet krukke med grønne planter,
Picture of Malene Schmidt
Malene Schmidt

Rådgiver i kontorbeplantning og indretning

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Rumdelere med planter, grønne planter, plantemøbel,