Planter og akustik
på kontoret

GRØN VIDEN

Akustik & Planter

Få bedre akustik i kontormiljøet med planter

Mange moderne kontorer har udfordringer med akustikken – og udfordringerne bliver kun større, hvis der er valgt en minimalistisk indretning. Noget så enkelt som planter kan dog være med til at forbedre akustikken, og så kan du stadig være tro mod den ønskede indretning.

Planter er mest kendt for deres effekt på indeklimaet, men en glædelig sidegevinst for mange er, at det også kan give bedre akustik på kontoret. Når vi møder kunder, der har udfordringer med akustikken har vi derfor nogle helt særlige løsninger, vi anbefaler: Planter med stor bladfylde eller mosvægge.

Planter med stor bladfylde = bedre akustik på kontoret

Huskereglen er meget nem: Jo større blade en plante har, jo bedre er planten til at absorbere lyd. Det er vigtigt at huske, hvis du vil have bedre akustik på kontoret. Det er derfor, at vi ofte anbefaler planter som eksempelvis den populære Monstera, Fredsliljer eller Ficus Lyrata.

Hos Jydsk Planteservice har vi heldigvis  Danmarks største udvalg af planter, så vi kan altid finde en plante, som både passer til dit behov og din smag. Vi har også masser af erfaring med at forbedre akustik på kontoret, så vores konsulenter kan nemt guide dig på vej.

Planter på kontor, akustik,

Mosvægge: Dekorativ akustikforbedring

En af de mest effektive grønne akustikforbedringer er vores mosvægge. Vores mosvægge fås i fire forskellige typer mos og med 17 forskellige farver. Der er altså mulighed for, at I får jeres logo inkorporeret i væggen eller laver jeres eget ”maleri” – samtidig med at det giver bedre akustik på kontoret.

Vores mos er håndplukket af lokale producenter i Europa på miljøvenlig og bæredygtig vis med 100% respekt for naturen. Det sikrer, at der er en naturlig produktion af mos i dag, i morgen og mange år frem i tiden. Det er 100% biologisk nedbrydeligt, tiltrækker ikke insekter og er ikke giftigt eller allergifremkaldende.

Mosset kommer fra Natural Greenwalls og er desuden behandlet med højkvalitets, organiske fødevarerprodukter og naturlig glycerin til at præservere mossen. Det er en formel bestående af bio-baseret glycerin, mineraler og farvestoffer. Produkterne er hverken giftige, eksplosive, ætsende, kræftfremkaldende eller kemisk reaktive, og udgører derfor ikke en trussel.

Mosvæg i kantinen hos Alfa Laval
En super flot mosvæg med Alfa Laval logo i mos. Se mere om casen ved at klikke herunder

Studier undersøger akustik på kontoret

I samarbejde med Care-Cedia ved University of Liége I Belgien, har vi testet vores mosvægges ydeevne i forhold til lydabsorbering, akustikforbedring og akustik på kontoret. Testen blev foretaget i henhold til ISO 11654: 1997 (Lydabsoberingskoefficientmålinger i laboratorier) – udfaldet var følgende:

Plantevæg med stor bladfylde​
I forbindelse med Barack Obamas besøg i Kolding lavede vi en flot plantevæg. Læs mere om den ved at klikke her

Planters effekt på akustikken

Så hvis du har problemer med akustik på kontoret, så tag gerne fat i os. Så kan vi sammen finde en løsning, som passer til jeres behov. Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak. 

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Strelitzia i sort krukke ved akustikvæg,