Plantepasning af kontorplanter

Plantepasning og servicering af grønne planter på kontoret

Plantepasning og planteindretning til virksomheder i alle størrelser og i hele landet. Planter gør dit indeklima sundere, dit arbejdsmiljø bedre og giver dig et grønt udtryk – og med en plantepasning aftale, så sørger vi for, at planterne altid er i vækst.

Vi er eksperter i plantepasning – og uanset om din virksomhed er i København eller Esbjerg, på Bornholm eller i Skagen, så kan vi hjælpe dig med planteindretning og planteservice. Vi arbejder professionelt, miljøvenligt og altid med et smil. Hvis du mangler nye planter, så hjælper vi også gerne med det.

Gør det, du er bedst til – så passer vi planterne imens!

Plantepasning af kontorplanter, Servicegartner,

Moderne plantepasning

Hos Jydsk Planteservice har vi lavet plantepasning hos virksomheder i over 30 år. Vi er landsdækkende, med afdelinger i både Aarhus, Kolding og Køge, og vi bruger lokale gartnere, som er ansvarlig for de kunder, vi har i nærheden af deres bopæl. Med andre ord: Vi er din lokale, landsdækkende, grønne sparringspartner.

Vi er en moderne virksomhed med stolte traditioner bag os. Plantepasning har været vores passion længe, og i alt den tid har vi konstant forsøgt at finde nye måde at udvikle vores virksomhed og sortiment på. I dag bruger vi et elektronisk system til besøgsrapporter og overvågning af planter, vi bruger biologisk bekæmpelse mod skadedyr i stedet for kemi, og vi er stolt medlem af BIB, som er Brancheforeningen for Indendørs Beplantningsfirmaer, der arbejder på at forbedre standarden for hele planteservice branchen, og som er kundernes sikkerhed for, at der blandt andet bliver brugt professionelle servicegartnere.

Der er konstant vækst i vores plantepasning.

Hængende plantekrukker med grønne planter,
Indgang med store grønne planter i sorte krukker,
Grå rundt fad med store grønne planter,
Codiaeum blade, plante med orange blade,

Gode råd til at passe planter og plantepasning

Vi er eksperter i at passe planter, og vi har en masse tips og tricks, vi bruger hver eneste dag. Dem vil vi gerne dele med jer, så I kan blive bedre til pasning af planter. Udfordringen er dog, at alle planter er unikke, og har sine egne udfordringer, skal bruge forskellige mængder vand, sol og temperatur – og de kan også blive ramt af forskellige sygdomme.

Vi har dog alligevel forsøgt at lave en række blogindlæg med gode råd til plantepasning:

Kontormiljø med grønne planter,

Vil du høre mere om plantepasning?

Hvis du vil vide mere om vores plantepasning, så kommer vi gerne forbi til et uforpligtende besøg. Hvis du har kaffen klar, så tager vi mappen under armen og kigger forbi til en snak om jeres grønne behov. Det skal ikke koste dig andet end en kop kaffe i første omgangVi kan hjælpe med:

Vi har indretningskonsulenter ansat i hele landet, så udfyld formularen herunder, så hører du nærmere fra den lokale konsulent.

FÅ ET TILBUD PÅ …

Pasning af planter,

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!