Blog

Copenhagen Towers udefra,
Høje træer op til 8 meter, et hav af farver og et helt unikt design. Når du træder indenfor i Crowne Plazas Atrium i Copenhagen Towers, så bliver du overvældet af positive indtryk og naturterapi fra de mere end 2900 planter.
udestue med planter,
Generations hus er et helt særligt projekt i Aarhus – og det kræver en helt særlig indretning. Her er fokus på hygge, fællesskab og naturlige løsninger.
Atriumgård med store grønne planter,
Sydeuropa ligger i Esbjerg – i hvert fald en lille del af Sydeuropa. To 600 kvm glasoverdækkede atriumgårde fyldt med planter og palmer omkranset af 76 boliger
Plantevæg i kantine,
AccuRanker i Aarhus er nogle af verdens bedste, til det de gør. Derfor er de også meget stolte af deres brand, navn og logo – og vil gerne vise det frem.
Planteindretning, Bede,
Hos BlackBird Air har vi hjulpet med en specialdesignet og ekstraordinær løsning til deres faciliteter. Udtrykket skulle være nordisk inspireret og så måtte det gerne være lidt udover det sædvanlige.
Sofa, Fletkurv med plante,
Med skandinaviske designermøbler, international stemning og en grøn oase har Pier 5 Hotel i Aalborg skabt en unik indretning.
Rumdelere med planter, grønne planter, plantemøbel,
Hos Green Hydrogen Systems i Kolding har vi hjulpet dem med en grøn indretning af deres moderne lokaler.
Mosvægge, kontor, akustikpanel,
Spændende indretning med mosvægge og træpaneler. Dekorative akustikforbedrende moscirkler pryder enderne af kontoret. Se mere her
Kunstige plantevæg i storcenter,
Planter giver en helt særlig følelse og giver en masse hygge og varme til et rum. Det føler de også hos Storcenter Nord i Aarhus, hvor de gerne ville invitere naturen indenfor.
DLG Fredericia,
Da DLG skulle flytte til deres nye domicil i Fredericia, ønskede de en grøn indretning fuld af planter, en plantevæg og store træer
Trappe med indbyggede plantekasser,
”Beplantningen er blevet helt perfekt udvalgt, og det ser vildt godt ud,” fortæller ekspeditionssekretær på Campus Emdrup, Berit Granum
Bænk med planter,
Kolding Storcenter har gjort det til en grøn oplevelse at tage på shopping. Med planter, plantevæg og grønne områder er du blandt naturen
Stor grøn vinterhave, gangbro,
Et bolig-paradis fyldt med eksotiske planter og et unikt fællesskab – det bliver hverdagen i fremtidens seniorboliger, som Bovieran står bag.
Plantevæg, Bucida, Plantekummer, grønne planter,
Lillebælt Gruppen ville skille sig ud i Odense C. Løsning blev en stor atriumgård med masser af planter, et bucida-træ og en fantastisk plantevæg
grønne planter,
”Helt fantastisk! Virkelig noget helt særligt. Vi får så mange positive ord fra alle, der besøger os."
Fjordenhus,
Fjordenhus er Vejles nyeste landmærke. Der er brudt med traditionelle materialer og idéer, og det har skabt et helt ekstraordinært og organisk kunstværk
Rund vandkugle på kontor,
Luftfugtighed: Et dårligt indeklima er til ulempe for både personale og planter. Det oplevede de dagligt hos Skanderborg Kommune, og derfor kontaktede de os
Firkantet corten stål krukke med ficus,
”Helt fantastisk! Virkelig noget helt særligt. Vi får så mange positive ord fra alle, der besøger os."
Biludstilling med planter,
Ejner Hessel har bygget et nyt og imponerende 13.000 kvm. bilhus. Efter næsten 20 års tæt samarbejde var vi naturligvis klar til at hjælpe igen.
Grønne planter på gelender,
Hængende haver er en unik løsning. INCUBA har altid haft planter, uanset hvor de har haft kontorer og lokaler. Men denne gang var der ikke plads.
Scandic Kødbyen reception,
Scandic Kødbyen er et helt særligt hotel. Der er liv, varme og atmosfære, og det bidrager deres planteløsning også til. Se billederne
Planteindretning JM Optik,
Hos JM Optik skal atmosfæren være hyggelig, omgivelserne føles hjemlige og indeklimaet være i top. Derfor valgte JM Optik at få en planteløsning.
Grøn rensdyr mosvæg med firmalogo,
Alfa Laval i Kolding har kunst, sæsontrends, dekorationer, mosmaleri, planter og service eller løbende udskiftning på det hele. Alfa Laval ønskede én samlet leverandør, og det kunne Jydsk Planteservice hjælpe med.
Obama,
Barack Obama er på besøg i Kolding – og vi har fået lov at komme med. For at vise at Kolding er en bæredygtig by med fokus på grønne løsninger, har de valgt at få en stor plantevæg, som Obama skal snakke foran.
Plantevæg bag trappe,
Når du besøger Malmos Landskaber i Roskilde, er du ikke i tvivl: Her bor der grønne mennesker. Men det er ikke marsboer, der er flyttet ind - Det er anlægsgartnere og en stor, flot plantevæg.
Boligportalen planteindretning,
Rå mure, skæv indretning og meget personlighed. Boligportalen havde allerede en rigtig flot indretning, men de ønskede sig en planteløsning som prikken over i’et – og det skaffede vi til dem.
Ole Larsen planteindretning,
I mange år har vi leveret grønne løsninger til Ole Larsen. Det samarbejde har de været så glade for, at da de ønskede en helt ny indretning fra top til tå, så startede de med at komme til os.
Store bucida i sorte kummer,
Hos LEGO House er der andet end klodser, der er specialdesignet: Det er deres planteløsning også. Fokus har været på at gøre den elegant, brugervenlig og klodset.
Firmalogo i mos,
En kreativ, unik og grøn løsning: Det var, hvad hummel efterspurgte. Derfor præsenterede vi dem for en løsning, hvor vi udformede deres logo i mos og hang det op i kantinen, så alle kan se det.
Råt kontomiljø med grønne planter,
Moderne og eksklusiv indretning i de gamle Thrige bygninger. Rå mursten, glasvægge og grønne planter i én unik løsning.
Der er ikke flere blogindlæg at vise.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Copenhagen Towers udefra,