Blog

Mødelokale med plantevæg,
Vores plantevægge giver færre sygedage: En ny undersøgelse fra Syddansk Universitet dokumenterer, at plantevægge forbedrer indeklimaet markant.
Runde sorte krukke med Spathiphyllum i kantine,
De 15 bedste luftrensende planter. Efter mere end 25 års erfaring hos virksomheder og erhverv har vi fundet vores foretrukne luftrensende planter.
Monstera planter,
Monstera er igen en af de mest populære stueplanter. Vi giver en komplet guide til pasning og gode råd af ”bloggerplanten”
stort eksotisk indendørs træ,
Vi oplever større interesse på indendørs træer end nogensinde før. Vi har udvidet sortiment, så vi nu har præcis det, du leder efter.
Grønt blad med vanddråber,
Vidste du, at en af de vigtigste faktorer for, at dine planter trives, er, at du har god luftfugtighed? Og vidste du, at det ikke kun er vigtigt for planterne, men også for dit eget helbred?
Strelitzia i sort krukke ved akustikvæg,
Mange moderne kontorer har udfordringer med akustikken. Noget så enkelt som planter kan dog være med til at forbedre akustikken markant!
Planter og lys,
Lys SKAL være den afgørende faktor for, hvor en plante står. Læs vores komplette guide til planter og lys og bliv meget klogere.
Hængende planter,
Har planter på skolen en effekt på børns læring? Det har en hold forskere fundet ud af. Konklusionen? Planter i klasseværelser burde være standard!
Bucida buceras blade,
Bucida Buceras (Sort Oliven) er et af de mest populære træer til indendørs indretning. Derfor har vi samlet alt viden om det smukke træ med de mange blade
Indendørs plantevæg hos LIF
De bedste plantevægge? Vi servicerer mange forskellige systemer, men vores erfaring viser, at plantevægge fra Natural Greenwalls er bedst. Læs hvorfor
Plantegruppe på kontor,
Mindre stress og færre sygedage er blot nogle af de mange fordele som planter har. Undersøgelser viser, at planter kan øge kreativiteten blandt dine medarbejdere.
Sort Balcony med blandet grønne planter i,
Sygdom på arbejdspladsen spreder sig lynhurtigt, hvis indeklimaet ikke er godt. Regelmæssig udluftning kan gøre lidt – men hvis du vil have rigtig frisk luft i lungerne, så er det planter, du skal gå til! Med de her planter får du ren og frisk luft i lungerne
Monstera plante i terracotta krukke,
Som studerende dækker SU’en ikke meget – derfor får du her idéer til billigere planter, hvis du som studerende leder efter planter på budget.
Glasfad med små kakusser,
Kaktus har længe været en af de hotteste trends – og med god grund! Den har masser af personlighed og karakter og passer perfekt til minimalistiske kontorer. Vi har samlet en lille guide til dig, der elsker kaktusser
Grå potte med store Rhipsalis på reol,
Skal du være hjemmefra i længere tid over sommeren? Så husk dine planter! Mange må ud og købe nye planter, når de kommer hjem fra ferie, men det har vi heldigvis råd for! Her får du ferietips til planter
Citrus frugter,
Farvel til bøgeblade og goddag til eksotiske planter. Det er, hvad der er på programmet for rigtig mange danskere i sommerferien, når de rejser sydpå. Vi har lavet en lille plante-guide, du kan tage med. Her er de planter du ser sydpå
Stor fyldig grøn plante i kontorlandskab,
Fremtidens arbejdspladser er grønne. Det har Jydsk Planteservice sat sig for at bevise. Derfor har de bygget et 1000 kvadratmeter stort showroom og plantelager, som torsdag åbnede dørene for første gang.
Nærbillede af Capsicum,
Far skal selvfølgelig fejres! Den 5. juni er det fars dag, og hvis du mangler en gave, så har vi den perfekte idé. Lad ham bevise, at han er den største, stærkeste og bedste i byen – giv ham en chili- eller humleplante, så han kan dyrke sin egen chili eller øl.
Nærbillede af hvid orkide, Phalaenopsis,
Mors dag er dagen, hvor vi minder mødrene i vores liv om, at vi elsker dem, og at vi er taknemmelige for alt det, de har gjort for os. Derfor har vi samlet fire smukke planter - med en lille hentydning
Nærbillede af udendørs sukkulenter,
Det danske vejr er umuligt at spå om, og det kan hurtigt gå ud over dine udendørsplanter. Det har vi heldigvis råd for: Med vores sæsontrends er du garanteret at have flotte planter hele året.
Nærbillede af rødbladet sukkulent,
Skadedyr er ved at indtage planterne i de danske hjem. Derfor skal du være opmærksom, inden dine planter mister glansen og dør. Heldigvis er der råd at hente
Vindueskarm i mødelokale med aflang potte med grøn plante,
Mindre stress og færre sygedage er blot nogle af de mange fordele som planter har. Undersøgelser viser, at planter kan øge kreativiteten blandt dine medarbejdere.
Grøn plante med uldlus,
Skadedyr er ved at indtage planterne i de danske hjem. Derfor skal du være opmærksom, inden dine planter mister glansen og dør. Heldigvis er der råd at hente
Nærbillede af Petunie,
Frosten er så småt ved at forlade os, og foråret er på vej. Det ved at være det perfekte tidspunkt at få købt sine sommerblomster. Vi giver gode råd og fortæller om nyeste trends.
Nærbillede af oliven blade og frugter,
Der er få træer og planter, der kan sprede ligeså meget sydlandsstemning som det populære oliventræ. Nu er det heldigvis snart sæson igen, og derfor har vi lavet en komplet guide til dig
Sæsontrends i krukker,
Det danske vejr er umuligt at spå om, og det kan hurtigt gå ud over dine udendørsplanter. Det har vi heldigvis råd for: Med vores sæsontrends er du garanteret at have flotte planter hele året.
Plantegruppe i kontorlandskab,
Grønt er godt - også når det gælder indeklimaet. Planter, ikke bare renser luften for giftstoffer, men de giver også bedre trivsel og er med til at regulere luftfugtighed.
Vulkaponic i potter,
Vi kender alle tegn, planterne viser – og vores planter har aldrig haft det bedre, siden vi skiftede vækstmedie til Vulkaponic.

Vi ringer dig gerne op...

Udfyld formularen herunder!
– så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Jydsk Planteservice logo,

BOOK ET BESØG

Udfyld formularen, så hører du fra os hurtigst muligt!

FÅ ET TILBUD PÅ …

Mødelokale med plantevæg,